Business consultant

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J0519-1589
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil jij het verschil maken bij onze klanten om hen te helpen hun maatschappelijke relevante doelstellingen te behalen? En heb jij hierin enkele jaren ervaring binnen de rijksoverheid?

Wat ga je doen?
Als Business consultant inventariseer je de behoeftestelling van een klant en ondersteunt bij het identificeren en analyseren van businessprocessen. Je draagt bij aan het vertalen van de eisen en wensen naar een efficiënte en effectieve oplossing voor werkprocessen dan wel ICT-ondersteuning.

Door jouw inzicht als Business Consultant bepaal jij welke oplossingen of alternatieven nodig zijn door bijvoorbeeld een behoefteanalyse te maken met eventuele financiële onderbouwing te generen. Als teamspeler ben je in staat om draagvlak te creëren door anderen mee te nemen in jouw plannen en trajecten.

Wat breng je mee?
Jij bent van nature nieuwsgierig, proactief en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Jij bent klantgericht, analytisch en behaalt graag resultaat samen met je team. Jij hebt:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding;
• 5-10 jaar kennis en ervaring met change management
• Ruime ervaring als Business consultant met bedrijfsmatige kennis binnen de IT
  met het implementeren van continu verbeterprogramma’s
• IT-Ervaring binnen de overheid s een pré.

Waar kom je terecht?
Onze wereld verandert razendsnel. Nederland digitaliseert. Hierdoor ontstaan er kansen om dingen slimmer aan te pakken. De Agenda Digitale Overheid gaat deze uitdagingen met open vizier aan. CGI helpt de Rijksoverheid met een breed pakket aan oplossingen, onder andere op het gebied van zaakgericht- en informatie gestuurd werken, cyber security, toegangsverlening, inkoop en huisvesting (met de nadruk op verduurzaming). Jij komt te werken in een team van gedreven professionals die de Rijksoverheid helpt hun programma’s en processen in lijn te brengen met de eisen van deze tijd. Wij hebben een jarenlange relatie met opdrachtgevers binnen de Rijksoverheid. Enkele belangrijke opdrachtgevers zijn de ministeries van Binnenlandse Zaken, Infrastructuur en Waterstaat, Justitie en Veiligheid en de European Patent Office.

De Rijksoverheid is een dynamisch werkgebied wat volop in beweging is.

We willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie

Are you ready to Be part of something meaningful?
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Bas van Staalduinen (Director Consulting Services) via 06-15076615 of bas.van.staalduinen@cgi.com.

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Business Consultant? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.