Agile Coach

Category: Project Management
Plaats: Randstad, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J0519-2482
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Maak jij het verschil in de benodigde cultuuromslag richting Agile werken? Ben jij een expert in DevOps en de Agile manier van werken? Werk jij met onze klanten binnen de telecom & media branche om hun werkwijze en delivery cultuur continu te verbeteren?

Wat ga je doen?
Als Agile coach binnen de telecom & media branche, help je onze klanten zich de Agile manier van werken eigen te maken en beoogde cultuuromslag door te maken. Je traint en coacht medewerkers en teams, helpt de werkwijze continu te verbeteren en geeft gevraagd en ongevraagd constructieve feedback. In deze rol zit je dicht op de teams en helpt deze bij het prioriteren en structureren van de werkzaamheden en daagt hen iedere dag opnieuw uit om het beste uit zichzelf te halen. Je organiseert sprint- en planningssessies en je bent adviseur voor het management voor wat betreft Agile leiderschap

Wat breng je mee?
Als Agile coach ben je enthousiast en gemotiveerd om de transitie binnen CGI en onze klanten naar de agile manier van werken te begeleiden/faciliteren. Binnen deze functie zal je diverse rollen kunnen invullen zoals Agile Scrum Master, DevOps leider, Agile coach, Agile consultant en Agile projectmanager. Daarnaast heb je:

• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
• Je hebt ervaring in verschillende rollen binnen Agile teams zoals producteigenaar,   ontwikkelaar, operator en scrum master;
• Je begrijpt de meest voor de hand liggende Agile en Lean methodieken zoals Agile Scrum,   SAFe en DevOps;
• Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
• Je hebt kennis van Agile, Scrum en/of Lean en bent in het bezit van de bijbehorende   certificeringen zoals professional scrum master, SAFe practitioner en DevOps;
• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als een Agile leider (coach/trainer, scrum master, DevOps   leider);
• Uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Een hands-on mentaliteit en een flexibele attitude;
• Kennis van tools zoals Jira en Kanban.


Waar kom je terecht?
Als Agile Coach kom je te werken binnen de telecom & media unit in de Randstad. Wij zijn een team bestaand uit diverse consultants die de hele telcom en media branche bedienen in Nederland. Wij investeren in ons team, bieden veel trainingsmogelijkheden, team events, organiseren hackathons en events samen met onze klanten en werken mee aan de agile transformatie bij onze klanten.
We willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something meaningful?
Bel of mail William Ritchie (Director Consulting Services) via 0683216256 of william.ritchie@cgi.com of Jeroen de Wit via 0615227105 of jeroen.de.wit@cgi.com.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.