Scrum Master

Category: Project Management
Plaats: Randstad, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J0519-2484
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij een Agile/Scrum enthousiast en wil jij het gedachtegoed en de werkwijze overdragen aan een of meerdere scrum teams? Zoek jij een nieuwe uitdaging en een omgeving waar vrijheid, teamspirit en ondernemerschap onderdeel zijn van het DNA? Dan nodigen wij jou uit om verder te lezen.

Wat ga je doen?
Als Scrum master binnen de telecom & media branche, help je onze klanten de Agile werkwijze eigen te maken door het begeleiden en ondersteunen van scrum teams. Je coacht de product owners en teamleden bij de uitvoering van hun Agile verantwoordelijkheden. Je begeleid hen om hun werkwijze continue te verbeteren en geeft gevraagd en ongevraagd constructieve feedback.
In deze rol begeleid je één of meerdere scrum teams en helpt bij het prioriteren en plannen van de werkzaamheden. Je inspireert teamleden en product owners en creëert een basis van vertrouwen waarbinnen groei en ontwikkelen voorop staan.


Wat breng je mee?
Je bent een professional met een sterke persoonlijkheid. Iemand die er voldoening uit haalt een Agile team continue te verbeteren en te inspireren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om teamleden en je omgeving mee te nemen in de Agile werkwijze. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterke ICT component;
• 2-3 jaar werkervaring in een ICT werkomgeving als Scrum master of in vergelijkbare   rollen, zoals; Teamleider, Dev ops engineer;
• Ervaring met scrum, DevOps en agile werken;
• Relevante certificaten, daarbij denken we aan Scrum Master, Scrum Product Owner;   SAFE; Dev Ops
• Ervaring in het opstellen van use cases, user stories, SCRUM, Agile, DevOps, SAFe,   features en Epics;
• Het liefst ervaring in de telecom & media markt


Waar kom je terecht?
Als scrum master kom je te werken binnen de telecom & media unit in de Randstad. Wij zijn een agile team bestaand uit data, agile en business consultants. Wij investeren in ons team door het geven van relevante trainingen en uitdagende opdrachten. Als team organiseren wij hackathons en events samen met onze klanten, ontwikkelen wij oplossingen en werken aan het Agile maken van onze klantenbase.
We willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something rewarding?
Bel of mail William Ritchie (Director Consulting Services) via 0683216256 of william.ritchie@cgi.com of Jeroen de Wit via 0615227105 of jeroen.de.wit@cgi.com.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.