Azure specialist

Category: Development/Engineering
Plaats: Randstad, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J0619-0404
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ga jij de missie kritische Java applicaties van onze opdrachtgevers naar de Azure Cloud brengen?

Wat ga je doen?
Als ervaren Java Ontwikkelaar/Software Architect werk je aan uitdagende projecten bij onze infrastructuur -en mobiliteitsklanten. Je gaat bestaande applicaties en landschappen Cloud ready maken en porten op Microsoft Azure. In een team waar jij de leiding neemt ga jij onze klanten laten zien hoe je bestaande applicaties naar de Azure Cloud kunt brengen. Daarbij is Security een integraal onderdeel van de designs die jij op tafel legt.


Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig van aard en je hebt passie voor alles wat met Cloud Native te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out of the box oplossingen. Daarnaast heb je een proactieve houding en behaal je graag resultaten. Je beschikt over minimaal HBO werk -en denkniveau met een sterke ICT component. Je hebt aantoonbare ervaring met implementaties van Java op Azure Cloud Architecturen, Cloud Native en containertechnology. Kubernetes, Redis, Cosmos, Datalake en API development hebben voor jou weinig geheimen. Bij Microsoft heb je diverse certificaten op Azure op het gebied van Architecture en Development.

Waar kom je terecht?
Voor onze TPL unit zijn wij op zoek naar Azure Cloud ontwikkelaars met mimimaal 2 jaar Java development ervaring. Bij ons kun je in de praktijk jezelf verder ontwikkelen op grootschalige projecten en aan je theoretische kennis werken door het volgen van trainingen en het behalen van certificaten in een inspirerende Java community, een kennisgroep binnen CGI, intern bekend onder de naam Java Practice. Gezien je maturity ga je na je initiële start ook aanhaken bij de Architecture Practice.

Naast ons werk bij de klant zijn, delen we kennis en discussiëren met collega’s binnen de Java Practice over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw specialisatie. Inzichten die leiden tot tastbare oplossingen en passen in de digitale transformatie reis van onze klanten.

We willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something dynamic?
Bel of mail Maurice Klein (Director Consulting Services) via 0610 396297 of maurice.klein@cgi.com of Alex Lute (Recruiter) via 0651 064112 of alex.lute@cgi.com.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.