Consultant IT/OT security

Category: Cyber Security Consulting
Plaats: Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Position ID: J0619-0422
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Voel jij je thuis in de manufacuturing wereld op het gebied van security. En ben je bereid om onze klanten die fabrieken hebben over heel de wereld te helpen hun security niveau op een hoger level te krijgen?

Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
We verwachten een hands-on mentaliteit waarin je met een team van andere security specialisten, samen fabrieken wereldwijd gaat bezoeken, om deze te beoordelen om vervolgens de bevindingen in een adviesrapport uit te brengen.
Hierbij speelt datauitwisseling tussen administratieve en complexe manafacturing omgevingen een grote rol.
Naast jouw advies vaardigheden verwachten we ook dat je in staat bent om in een operationele omgeving snel te kunnen pinpointen waar zich mogelijke risico's bevinden.
Tevens ben je in staat om in dringende situaties zelf in te grijpen om er voor te zorgen dat je proactief en zelfstandig de juiste maatregelen neemt.
Daarnaast hebben we ook een aantal bijzondere proposities op het gebied van IT Modernization of Cybersecurity, waarmee wij bijdragen aan een wendbare en veilige wereld.

Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig van aard en je hebt passie voor alles wat met IT/Cyber security te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out of the box oplossingen. Daarnaast heb je een proactieve houding en behaal je graag resultaten.
Je beschikt over minimaal een HBO werk en denkniveau met een sterke ICT component, Daarnaast ben je gecertificeerd volgens de recente security normen. Je hebt 2-5 jaar ervaring op het vlak van cybersecurity. Affiniteit met moderne productie omgevingen in de Chemical/Life Sciences is een pre.

Waar kom je terecht?
Als Consultant IT/OT security kom je terecht bij een van onze units binnen de sector Zuid Nederland, MRCS . Je gaat werken voor onze Manufacturing, Retail en Consumer Services (MRCS)unit.
Om concurrerend te blijven moeten wensen, behoeften en producten sneller ingevuld en op de markt gebracht kunnen worden. CGI bedient industrie klanten in het Zuiden van het land. Wij helpen hen programma’s en processen in lijn te brengen met de eisen van deze tijd. Wij nemen onze klant mee naar de wereld van morgen en zorgen voor de juiste trainingen.
Tevens zal training on the job je verder helpen om de CGI werkwijze eigen te kunnen maken met het doel zo snel mogelijk zelfstandig te kunnen opereren.

We willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something global?
Bel of mail Kevin van den Berg (Director Consulting Services) via 06-52200309 of kevin.van.den.berg@cgi.com

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.