Full Stack Change Coordinator

Category: Project Management
Plaats: Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J0619-0982
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Toe aan een nieuwe uitdaging? Waarbij jij jouw kennis en ervaring kan inzetten binnen een dynamische organisatie met de ambitie om flink te groeien.Toe aan een nieuwe uitdaging? Waarbij jij jouw kennis en ervaring kan inzetten binnen een dynamische organisatie met de ambitie om flink te groeien.Toe aan een nieuwe uitdaging? Waarbij jij jouw kennis en ervaring kan inzetten binnen een dynamische organisatie met de ambitie om flink te groeien.

Wat ga je doen?
Als multidisciplinaire Change Coördinator werk je binnen de organisatie en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van wijzigingen op de door ons beheerde IT-infrastructuren. Je bent de spin in het web en faciliteert de operationele technische teams in de ondersteunende ITIL processen.
Bij gecompliceerde vraagstukken communiceer je met de klanten zodat de oplosteams goed geïnformeerd de focus kunnen leggen op de kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden.
Jouw werkzaamheden als Change Coördinator zijn zeer uiteenlopend en dat maakt de rol erg afwisselend en uitdagend.
Jouw belangrijkste taken:
• Het onderhouden van klantcontact(en)
• Bewaken en bijsturen van de operationele uitvoering van het proces
• Projectmanagement voor small en medium changes
• Verantwoordelijk voor de management processen.
• Business consultancy
• Controle op de naleving van procesafspraken en aanspreken betrokkenen
• Zorgdragen voor communicatie met alle betrokkenen over uit te voeren proces- specifieke   activiteiten
• Uitvoeren controles conform vooraf gedefinieerde controlestructuur (bijv. ISAE3402)

Wat breng je mee?
• Hbo werk- en denkniveau.
• Je hebt werkervaring in een soortgelijke rol.
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend (zowel in woord als geschrift).
• Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een   ondernemende en gedreven professional die het leuk vindt om zijn kennis te delen en in   staat is om deze kennis over te dragen.
• Je beschikt over brede kennis van en hebt ervaring met ITIL- service support omgevingen.
• Je hebt de drive en ambitie om continue te verbeteren en jezelf en de afdeling op een   effectief en hoog kwaliteitsniveau te laten functioneren.

Waar kom je terecht?
Global Technology Operations(GTO) levert 24/7 IT infrastructuur diensten aan klanten uit de zorg, overheid, financiële, pensioen en energie sector. De klanten hebben allen behoefte aan continuïteit en nemen missie kritische IT diensten af.
Verschillende multidisciplinaire teams leveren infrastructuur diensten aan klanten in de Nederlandse markt en ondersteunen andere CGI units in de levering van ons bredere CGI portfolio.
Onze medewerkers hebben affiniteit met IT Security, informatiebeveiliging en infrastructuren en worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen in een inspirerende werk- en leeromgeving waarin creativiteit, zelfstandigheid en meedenken wordt gestimuleerd.
Het procesteam fungeert als het aanspreekpunt voor onder andere het registreren, coördineren en afmelden van storingen, meldingen en verzoeken m.b.t. de afgesproken diensten. De werkzaamheden vinden plaats op een CGI kantoor of op locatie bij de klant. De primaire locatie is momenteel Amstelveen.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something dynamic?

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.