Business Consultant Continuous Improvement - Digital Manufacturing CoE

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Plaats: Arnhem / Landelijk, , Nederland
Position ID: J0620-1535
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij net zo gepassioneerd over optimalisatie van manufacturing als wij? Heb je ervaring met Lean Manufacturing of andere vormen van continue verbeteren binnen het manufacturing domein? Wil jij met ons en onze klanten werken aan innovatieve projecten binnen het Manufacturing domein?

Wat ga je doen?
Als Business Consultant Continuous Improvement help jij onze klanten binnen het manufacturing domein inzicht te krijgen in hun verbeterpotentieel. Jij zet dit om in concrete verbeterplannen. Samen met het management van het hoofdkantoor en met het management team van de fabrieken van onze klanten zet je verbeterprogramma’s op en vertaalt deze in concrete acties in de fabriek. Samen met operators en staf zorg je ervoor dat zij in staat zijn om duurzaam, en veilig doorbraak verbeteringen te implementeren. Je werkt nauw samen met je collega’s zoals MES specialisten, data scientists, en maintenance specialisten om onze Manufacturing Atlas steeds beter te maken voor onze klanten.

Wat breng je mee?
Jij bent zelf startend en initiërend. Ook ben jij een echt teamspeler die mensen in beweging krijgt. Jij hebt interesse in het manufacturing domein en hebt kennis van de ontwikkelingen binnen dit domein, van nieuwe business modellen en technologieën. Ook heb jij:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding;
• 5-10 jaar kennis en ervaring binnen het manufacturing domein met continuous improvement en change management ;
• Ruime ervaring in het manufacturing domein (operations, productie, maintenance, inventory, quality);
• Je communiceert goed op directieniveau en op de werkvloer en weet de brug te slaan tussen deze niveaus in de organisatie;
• Ruime ervaring met het implementeren van continu verbeterprogramma’s (bv. WCOM, TPM, Lean, Six Sigma, Kaizen, etc);
• Ervaring met het leiden en support van multi/cross-site programma’s;
• Ervaring en/of affiniteit met digitalisering in het manufacturing domein is een pré.

Waar kom je terecht?
Je gaat als Business Consultant Continuous Improvement werken voor het Manufacturing – Center of Excellence. Ons CoE is gepassioneerd in het realiseren van sustainable manufacturing optimalisatie. Wij worden door onze klanten gezien als de partner en expert of choice voor het bereiken van hun strategische doelstellingen. Dit doen wij door het realiseren van veilige en duurzame verbeteringen en soplossingen in het manufacturing domein. Als CoE zijn wij de gesprekspartner voor COO’s, Site management teams IT/OT managers en continuous improvement managers maar ook van de werkvloer om samen succesvol te zijn.
Als productiebedrijven in het huidige economische klimaat succesvol willen opereren, zullen ze hun bedrijfsvoering moeten transformeren. Bedrijven moeten zich ontwikkelen tot digitale ondernemingen. Onder het motto “Produce smarter" richt het CoE zich op deze digitale transformatie. We helpen productiebedrijven bij het vertalen van hun ambitie en strategische doelstellingen naar concrete doelstellingen voor manufacturing afdelingen. We beschikken over specifieke IT modernisatie en innovatieve Manufacturing-oplossingen gericht op duurzame en veilige bedrijfsgroei. Tegelijkertijd helpen we klanten zich te beschermen tegen cybersecurity aanvallen. Het liefst helpen wij onze manufacturing klanten van het begin tot het eind bij realiseren van verbeteringen. We analyseren verbeterpotentieel, we implementeren integreren, bouwen en onderhouden IT en OT oplossingen zoals MES systemen, IIOT oplossingen en advanced analytics. We helpen onze klanten met continue verbeterprogramma’s en wanneer de oplossingen zijn geïmplementeerd helpen wij onze klanten nog verder met het realiseren van hun benefits middels continuous improvement projecten. We werken al meer dan 40 jaar voor grote internationale productiebedrijven in verschillende sectoren, waaronder chemicals, life sciences en food & feed.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of our story?

Interesse?
Solliciteer dan direct!
Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Jos Mulder (Director Consulting Services) via 06 2564 2581 of via jos.mulder@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Seren Taylan via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl