SAP Test DevOps Lead

Category: ERP/CRM/Tools
Plaats: Den Haag, Rotterdam, Randstad, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J0620-1655
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil jij unieke SAP Test oplossingen bedenken, ontwerpen en implementeren die een directe impact hebben op de bedrijfsvoering van onze klanten? Heb jij ervaring met de laatste en modernste tools van (SAP) Test Automation in een agile omgeving? En wil jij de lead zijn in het opbouwen en verder professionaliseren van je eigen practice?

Wat ga je doen?
CGI zoekt een all-round en senior SAP Test DevOps Lead met ruime ervaring in het opzetten van test automation frameworks binnen een SAP CI/CD omgeving. De SAP Test Lead werkt met verschillende technologieën en ontwerpt en implementeert test automation oplossingen binnen SAP. Hij gebruikt daarbij functionele UI, API en unit testing. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van test automation best practices en het coachen en training van test engineers. Je overziet de opzet van test automation architectuur, frameworks, coding standards en test strategieën.

Als een senior Lead ben je een ‘trusted advisor’ voor onze klanten en ben je creatief in het spotten van opportunities en nieuwe mogelijkheden en oplossingen voor zowel de klant als CGI. Coaching, training and kennisdeling van de mensen om je heen is jou niet vreemd en je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en verder professionaliseren van de SAP Test practice binnen CGI Nederland – inclusief het recruiten van mede SAP Test-ers. Je vertegenwoordigt CGI door middel van publicaties, blogs, white papers en als spreker op BI en SAP events.

“CGI heeft op het gebied van ERP, waaronder SAP, veel ervaring met implementatie trajecten en het beheren ervan. Nieuwe producten en diensten die SAP biedt worden door CGI geselecteerd en in klantsituaties toegepast om een duurzame oplossing te realiseren. Een groot netwerk, kennis van de nieuwste SAP-technologieën en het opbouwen van relaties, dat is de kracht van CGI."

- Roy Geerling – SAP Consultant-Wat breng je mee?
Je hebt een echte ‘Can Do’ mentaliteit and je bent constant op zoek naar verbeterpunten. Je combineert een sterke technische achtergrond met functionele kennis en stevige en heldere communicatie. Je adviseert (niet-technische) stakeholders, je daagt (meer seniore) collega’s en klanten uit en je houdt je rug recht in moeilijke discussies en vraagstukken. Daarnaast heb/ben je:

• Bachelor / HBO diploma (minimum)
• Minimum 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
• Aantoonbare ervaring met het opbouwen en verder professionaliseren van Test practices, inclusief new business development
• Een netwerk van Test professionals en subject matter experts waar je gebruik van kan maken als dat nodig is
• Aantoonbare ervaring met SAP Testen en Test methoden, met nadruk op Test Automation (Tosca, Ranorex, Worksoft or TestComplete)
• Functionele kennis en ervaring met het testen van SAP modules als FS-PM, FS-CD, FS-CM. Hands-on als functionele consultant is een pré
• API test ervaring
• Agile getraind en ervaren, bekend met het werken in DevOps team en het werken binnen sprints
• Sterke motivatie en interesse in innovatie en andere SAP gebieden zoals S/4HANA, SAP Fiori, SAP Solution Manager, CHARM
• Ervaring binnen de Financiële Markt (banking en/of verzekeringen) is een pré

Ons aanbod?
De mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop.

Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen De ERP (SAP) Practice van CGI met ruim 3200 SAP professionals in meer dan 15 landen, waarvan 100 SAP professionals in Nederland zijn verenigd. Zij wisselen kennis uit, ontwikkelen nieuwe ideeën en toepassingen en kennen elkaars sterke punten.

“Wij willen het beste uit jou halen!
Are you ready to Be part of our story?"


Waar kom je terecht?
CGI is één van de 5 grootste onafhankelijke IT-consultancy bedrijven ter wereld. Onze mensen houden Nederland draaiende. We zitten dicht bij onze klanten in verschillende regio’s in Nederland. Je komt in een jong en internationaal team terecht, waar de voertaal Nederlands en Engels is. Onze klanten behoren tot de top van Nederland en lopen voorop in hun Digital Transformation. CGI adviseert en helpt daarbij. SAP en S/4HANA is door CGI Global benoemd tot een van vijf strategische speerpunten wereldwijd.

Interesse?
Solliciteer direct! Voor meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Robert de Zeeuw (Director Consulting Services) via (06) 2291 5947 of via robert.de.zeeuw@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Meer weten over onze projecten binnen financiële instellingen Lees hier meer over op https://www.cginederland.nl/nl/banken-en-financiele-markten