IT Operations Manager in Retail

Category: Project Management
Plaats: Arnhem, Gelderland, Nederland
Position ID: J0719-0587
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Voel jij je thuis in dynamische en internationale retail omgevingen? Ben jij continu aan het kijken hoe operationele processen beter kunnen worden ingericht om het maximale eruit te halen? Ben je analytisch sterk, proactief en heb je oog voor de impact van beslissingen op de operatie van de klant?
Ben jij degene die meerdere operationele teams (helpdesk, fieldservice, applicatie management) kan aansturen en ervoor zorgen dat de communicatie soepel verloopt? Dan zijn we op zoek naar jou!!

Wat ga je doen?
Als IT Operation Manager in Retail heb je operationele verantwoordelijkheid om de Service Levels te borgen die met onze klanten zijn besproken. Jij zorgt ervoor dat wij doen wat we beloven! In deze rol spreek je met diverse in- en externe stakeholders op de verschillende niveaus van de organisatie. Je bent regelmatig te vinden op locatie van je klanten en weet precies wat er speelt, zodat je snel kan acteren op vraagstukken en advies kan uitbrengen naar de klanten om de operatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Verder ben je bezig met:
- Besturen van operationele ITIL processen (Incident, Change & Problem management);
- Operationeel aanspreekpunt en 1e escalatiepunt voor de klant;
- Onderdeel van het account team voor tactische vraagstukken;
- Aansturing van on & offshore Helpdesk
- Leveranciers Management
- Managen van projecten en changes

Wat breng je mee?
Ervaring in een dynamische en internationale omgeving waarbij Retail werk ervaring echt een must is. Je hebt oog voor de impact van beslissingen op de operatie van de klant. Verder straal je senioriteit uit. Teven heb je ervaring met leveranciers management en het aansturen van een on & offshore helpdesk
Verder ben je analytisch sterk en heb je ITIL kennis en ervaring en een continue drive om processen te verbeteren.

Waar kom je terecht?
Als IT Operations Manager kom je te werken voor de Retail unit binnen onze sector MRCS (Manufacturing,Retail and Consumer Services).
We hebben een aantal zeer aansprekende wereldwijd opererende klanten in ons portfolio en zijn groeiende. Voor deze klanten bieden we een breed scala aan proposities welke we ontwerpen, implementeren en supporten, vanuit onze global service delivery centers.
Het is een hecht team dat grotendeels vanuit ons kantoor in Arnhem werkzaam is, maar werken op een van de andere CGI locaties kan ook prima. Af en toe een korte trip naar het buitenland hoort tot de mogelijkheden.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something dynamic?
Meer informatie
Bel of mail Mirjam de Groot (VP Consulting Services) via 06-83940333 of mirjam.de.groot@cgi.com

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.