Fullstack Developer - Global Technology Operations

Category: Development/Engineering
Plaats: Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J0720-0048
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij een Fullstack Developer die graag in een diverse omgeving aan innovatieve opdrachten wil werken om onze dienstverlening te versnellen?

Wat ga je doen?
Als Fullstack Developer zet jij de klantvragen helder uiteen en vertaalt deze in ontwerpen en realiseer je concrete oplossingen. Jouw verantwoordelijkheden zijn:
• Innovatieve programma’s en modules ontwikkelen in PHP, Python en andere programmeertalen;
• Werken met web application frameworks zoals bijvoorbeeld Bootstrap;
• Samenwerken volgens DevOps, Agile en Scrum methodieken;
• Implementeren van automation via DevOps pipelines, Ansible en VMware Orchestrator workflows;
• Bijdragen aan ontwikkelingen die relevant zijn voor de marktsystemen en –processen in de outsourcing sector.

Wat breng je mee?
Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen op HBO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je een gedreven professional met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en wil je continu je werkomgeving verbeteren. Verder heb je:
• Een afgeronde technische (IT) HBO opleiding;
• Minimaal 1 jaar werkervaring met programmeren in PHP, Ansible en/of Python;
• Ervaring met frameworks, Bootstrap en jQuery, SQL en MySQL databases, API's;
• Affiniteit met infrastructuur sector;
• Goede beheersing van de Nederlands en Engels taal, zowel in woord als in geschrift;
• Team spirit, je neemt graag het initiatief en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Waar kom je terecht?
Als Fullstack Developer kom je te werken voor onze unit Global Technology Operations (GTO). GTO levert met verschillende multidisciplinaire teams infrastructuur diensten aan klanten in de Nederlandse markt en ondersteunt andere CGI units in de levering van ons bredere CGI portfolio. Vanuit diverse vestigingen in Nederland beheren gespecialiseerde, kritische, gemotiveerde en enthousiaste teams cruciale Private en Public Cloud infrastructuren voor onze klanten. Hierbij streeft GTO een open, behulpzame en servicegerichte diensteverlening na. Wij hebben passie voor IT Security, informatiebeveiliging en infrastructuren en worden uitgedaagd het beste uit onszelf te halen in een inspirerende werk- en leeromgeving, waarin creativiteit, zelfstandigheid en meedenken wordt gestimuleerd. GTO NL is een ambitieuze en informele organisatie met de ambitie om komende jaren flink te groeien.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of our story?

Interesse?
Solliciteer dan direct! Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Luck Prins (Manager Technology Management) via (06) 1029 8803 of via luck.prins@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Seren Taylan via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl