Business & Information Analyst Insurance (Medior/Senior)

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Plaats: Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J0818-0428
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Help jij onze opdrachtgevers in de verzekeringswereld bij het vormgeven en realiseren van hun toekomststrategie? Ben jij op zoek naar een uitdaging die goed is voor jouw ontwikkeling?

Wat ga je doen
Als Business & Information Analyst Insurance houd jij je bezig met de optimalisatie en implementatie van Core Insurance systemen (bijvoorbeeld Guidewire of QIS). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verbeteren en optimaliseren van processen en het ontwikkelen van diverse producten. Je bent betrokken bij activiteiten waarbij de focus ligt op de innovatieve inzet van ICT op het vlak van Digitale transformatie, Straight-Through-Processing, Re-platforming, Big Data, Internet of Things en E-commerce.

Wat breng je mee
Je hebt ervaring in de verzekeringsmarkt en bent bekend met de Agile manier van werken. Het schrijven van epics en user stories is voor jouw niet vreemd. Je bent proactief, analytisch aangelegd en in staat om het overzicht te bewaren. Ook ben je klantgericht, communicatief vaardig en je behaalt graag resultaat samen met je team. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van ICT, Business of Economie;
• Minimaal 2 jaar ervaring met business- en/of informatie analyse;
• Implementatie en migratie ervaring met Core Insurance Solutions als Guidewire en QIS;
• Kennis van en ervaring met ontwikkelmethoden is een pré;
• Je bent bij voorkeur gecertificeerd in Lean Six Sigma en/of Agile (Scrum Master / Product Owner / Agile Coach)

Waar kom je terecht
Als Business & Information Analyst Insurance kom je te werken voor de unit Insurance binnen onze sector Banking & Insurance. Om concurrerend te blijven moeten verzekeraars beter aan de wensen en behoeften van hun klanten tegemoetkomen en nieuwe producten sneller op de markt brengen. Binnen CGI bedienen we alle grote en kleine Nederlandse verzekeraars en helpen hen programma’s en processen in lijn te brengen met de eisen van deze tijd. We werken nauw samen met onze klanten en bouwen aan ons imago van innovatieve partner. Onze expertises zijn: Data Driven Insurance, Dynamic Pricing, Cybersecurity en het moderniseren van IT systemen (IT Modernization). Met een team van gespecialiseerde consultants gaan we de uitdagingen in de huidige markt aan.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Erik Jonker via erik.jonker@cgi.com. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Business & Information Analyst Insurance
Are you ready to be part of something important? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.