Infrastructuur Specialist

Category: Infrastructure
Plaats: Groningen, Groningen, Nederland
Position ID: J0819-0015
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil jij als Infrastructuur Specialist meewerken aan de veiligheid en weerbaarheid van de digitale (netwerk-) wereld bij onze klanten in Noord-Nederland? Wil jij je huidige ervaring en expertise toepassen in de complexe netwerken van onze klanten?

Wat ga je doen?
Als Infrastructuur Specialist ben jij verantwoordelijk voor het ontwerp, planning en realisatie van IT oplossingen ter ondersteuning van Cybersecurity in Industrial Control Systems (ICS). Hierbij kan worden gedacht aan network support, oplossen van incidenten, asset inventory, firewall rule design, anti-virus technieken, access control, maar ook het managen van probleemsituaties in productie omgevingen. Verder zal het onderhoud van netwerken (bv firmware en hardware upgrades) onderdeel zijn van de werkzaamheden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de network-ontwerpen en configuraties als onderdeel van IT-netwerk veranderingen. Het uitvoeren van IT Security risk assessments is ook een onderdeel van de rol.

Wat breng je mee?
Je bent een enthousiaste persoon die veel belang echt aan klant- en resultaatgerichtheid. Ook ben je in staat om probleemoplossend te denken in soms hectische situaties.
Verder heb jij:
• HBO werk- en denkniveau
• Ervaring met IT-netwerken inclusief firewalls, routers en switches
• Windows Server/desktop ervaring
• Information Security ervaring
• Ervaring met Backup en Restore technieken en procedures
• Goede communicatieve vaardigheden, beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
(mondeling en schriftelijk)
• Ervaring met het werken in een technische team in service/outsourcing
• Analytisch & troubleshooting skills
• Initiatiefrijk

Waar kom je terecht?
Je gaat werken in de markt van energieleveranciers waar het belang van Cybersecurity en betrouwbaarheid van de IT-netwerken cruciaal is. Wij bieden oplossingen voor slimme netwerk infrastructuren en optimalisatie van assets. Bij CGI werk je samen met duizenden infrastructuur professionals op vijf continenten waar CGI werkzaam is.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega's en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Meaningful?
Meer informatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature, bel of mail Klaas Haarman via +31 610 03 28 43 of klaas.haarman@cgi.com
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 546 00 00 of recruitment.nl@cgi.com

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.