Director Consulting Services Maritime

Category: Leadership and Management Roles
Plaats: Rotterdam, , Nederland
Position ID: J0819-0945
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij een ondernemende leider met ervaring in de Maritime of Logistics Sector die het leuk vindt om uitgedaagd te worden? Kun jij met jouw expertise en netwerk de marktpositie van CGI verder ontwikkelen?

Wat ga je doen?
Als Director Consulting Services (DCS) ben je de spil in de dienstverlening van onze organisatie. Je bent een vakspecialist die verantwoordelijk is voor het onderhouden en ontwikkelen van sterke relaties bij bestaande en nieuwe klanten. Je hebt een leidende rol in business development activiteiten en staat in voor de kwaliteit van de geleverde diensten met als doel excellente klanttevredenheid, het behalen van omzetdoelen, het bereiken van winstgevendheid en member tevredenheid.

Daarnaast motiveer je en stuur je een team van CGI members aan. Je zorgt ervoor dat je team steeds beter wordt. Je neemt ze mee in de ontwikkeling van nieuwe diensten bij jouw klanten, je werft nieuwe talenten en zorgt voor de professionele groei van de medewerkers in jouw team. Je ziet kansen en weet die te vertalen naar de brede CGI portfolio. Je deelt jouw expertise, visie en industriekennis met klanten en collega’s van CGI. Je weet je aandacht te balanceren tussen resultaten, betrokkenheid en kwaliteit. Je bent toegankelijk en staat open voor tegenspraak en ideeën. Je bent een ‘trusted partner’ voor onze klanten tot op C-Level en werkt met jouw team aan het verbeteren van de strategische positie van CGI. Om maximale verbinding te houden met jouw klant en de markt, ben je 50% van de tijd ingezet op een “assignment".

Wat breng je mee?
De rol van Director Consulting Sevices is zeer divers en een schitterende uitdaging voor de gedreven ICT professional die toe is aan een verbreding in zijn/haar werk. Met de nodige ervaring als consultant in een corporate organisatie en een relevant netwerk weet je op een creatieve manier hoe je deze rol succesvol kunt maken. Je hebt eerder gewerkt in de Maritime en/of Logistics sector. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur in een technische studierichting;
• Zeker 7-10 jaar aan ervaring op een van de volgende gebieden: IT Management, IT Strategy, Managed IT, Data Analytics, Software Development, Agile/Scrum/DevOps, Business Development, Sales en Delivery;
• Ervaring met Continuous Delivery practices;
• Ervaring met contracten en financieel management;
• Ervaring met leidinggeven aan en coachen van team.

Waar kom je terecht?
Als Director Consulting Sevices kom je te werken binnen de sector Transport, Post & Logistics. De wereld van alle maritiem en logistieke bedrijven is ontzettend in beweging en digitale transformatie is key in de hedendaagse werkelijkheid en de toekomstbestendigheid. Gedreven door de vragen en eisen van hun klanten, innoveren zij in hoog tempo hun systemen, producten en diensten. De nieuwste technologische ontwikkelingen bieden unieke mogelijkheden voor innovatie waarbij klantvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan.

Onze klanten zijn de grote logistieke dienstverleners van Nederland. Als IT-dienstverlener van wereldformaat werken wij voor bijna alle Top 100-merken. Zo kunnen we je de meest uitdagende inhoudelijke projecten bieden. Wij hechten daarnaast veel aan een sterke competentie ontwikkeling en interne activiteiten.

Wij werken in kleine teams van maximaal 15-20 personen en daarmee is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling via talent-ontwikkelingsprogramma’s en certificeringen. Wij noemen onze medewerkers members omdat zij daadwerkelijk (gedeeltelijk) eigenaar worden van CGI. Je hebt inspraak in de koers van het bedrijf.

Deze complexiteit wordt nog versterkt door de beweging die we doormaken richting een realtime online wereld, waarin klanten verwachten dat financiële diensten altijd en overal beschikbaar zijn. Ook dat is onderdeel van de digitale transformatie. Onze experts op het gebied van Cyber Security, Cloud, Software Development, Agile/Scrum-DevOps en Data Analytics helpen onze klanten deze digitale transformatie te realiseren.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Meaningful?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Bob de Leeuw (Vice-President Maritime & Logistics) via 06-10375731 of bob.de.leeuw@cgi.com
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.