Senior Architect

Category: Architecture
Plaats: Landelijk, , Nederland
Position ID: J0919-0197
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wat ga je doen
Als ervaren Senior Architect ga jij voor onze opdrachtgevers vraagstukken op conceptueel en/of technisch niveau uitwerken in één of meerdere architecturen. Vanuit de klantvraag en klantbehoefte bedenk jij een IT-strategie. Jij zorgt daarbij voor een creatieve, werkende oplossing. Jij stelt een strategische roadmap op en gaat de dialoog aan met stakeholders om een concreet plan te realiseren. Jij zet jouw specifieke kennis over relevante architectuurstijlen en frameworks in, maar ook jouw kennis van pakketten, integratie en ontwikkelmethoden. Je motiveert anderen, daagt anderen uit, weet van aanpakken én wat er in de markt speelt. Jij bent het inhoudelijk geweten binnen een team of organisatie.

Wat breng je mee
Je bent ondernemend en doortastend. ‘The extra mile’ doe je ‘by default’. Je bent altijd op zoek naar verbetering en denkt vanuit mogelijkheden waarbij customer experience centraal staat. Je vindt het leuk om je kennis te delen. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde HBO of Academische opleiding, richting ICT of Informatica;
• Minimaal 5 – 10 jaar relevante werkervaring;
• Kennis van en ervaring met architectuurmethoden & technieken;
• Kennis op het gebied van Agile werkmethoden.

Wij zoeken
We hebben diverse vacatures voor jou als senior architect. Denk hierbij aan Infrastructure – IT, Architects, Infrastructure Delivery Architects, Software Dynamic Case Manager, Sofware Architect en System Architect.

Waar kom je terecht
CGI is een van ’s werelds grootste, internationale IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. Projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Groei mee met ons en maak je ambitie waar.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature of de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com

Solliciteren op de functie van Senior Architect?
Are you ready to be part of something dynamic? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.