Software Developer

Category: Development/Engineering
Plaats: Landelijk, , Nederland
Position ID: J0919-0198
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij een echte IT-freak die de ontwikkelingen in het vakgebied nauwkeurig volgt en weet wat er speelt? Wil je graag werken aan zowel landelijke als internationale innovatieve oplossingen?

Wat ga je doen
Als software ontwikkelaar help je complexe systemen te realiseren voor onze klanten. Je maakt in eenvoudige taal aan een klant duidelijk welke softwareoplossingen op zijn of haar organisatie van toepassing kunnen zijn. Je legt de verbinding tussen business en techniek bij onze klanten. Je geeft helder en goed advies en vertaalt eisen en wensen van de klant naar slimme oplossingen.

Wat breng je mee
Als je een enthousiaste Java Developer bent:
• Ruime ervaring met Java, JEE, (No)SQL, XML, SOAP, REST, Json , Spring, Hibernate, Application servers (JBOSS/Jetty/Tomcat/Wildlfy), Maven, Angular, Junit, Mockito, IDE(Intellij/Eclipse/Netbeans);
• Ervaring met programmeertalen als Python, Perl, JavaScript, Go, Scala, Ruby.

Als je een gedreven Oracle Developer bent:
• Ruime ervaring met Apex, Oracle PL/SQL, TOAD;
• Kennis en ervaring met WebLogic Server, JBoss.

Of als je een energieke Front end Developer bent:
• Expert in Drupal 6, 7, 8, Drupal backend en PHP;
• Kennis van HTML 5, Javascript, JQuery, Angular en/of My SQL.

In elk geval heb je:
• Een afgeronde HBO/WO-opleiding in de ICT of een technische richting;
• Minimaal 1 jaar (junior), 3 jaar (medior) of 5 jaar (senior) relevante werkervaring;
• Ervaring met continuous integration en delivery en met Cloud development;
• Ruime ervaring met één of meer van de volgende databases: Oracle 11g / 12c, MS SQL server, MySQL, PostgreSQL, Redic, MongoDB;

Waar kom je terecht
CGI is een van ’s werelds grootste, internationale IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. Projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Groei mee met ons en maak je ambitie waar.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature of de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com

Solliciteren op de functie van Software developer?
Are you ready to be part of something dynamic? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.