Afstudeerstage Corporate Social Responsibility (CSR)

Category: Project Management
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J0919-0297
Type dienstverband: Student Internship

Position Description

Voor het Social programma binnen de Corporate Social Responsibility (CR) afdeling van CGI zijn we op zoek naar een afstudeerder (m/v). CGI gelooft in de kracht van sociaal ondernemen waarbij impact maken voorop staat. Werken bij CGI, betekent werken bij een bedrijf dat zich inzet voor een van de belangrijkste maatschappelijke uitdagingen van deze tijd.

Wat ga je doen?
Samen met de CSR manager spannen wij ons hier dagelijks voor in. Op ons kantoor in Rotterdam, zijn wij naast de CSR manager op zoek naar een enthousiaste stagiair, die affiniteit heeft met duurzaamheid en oog heeft voor detail. Je neemt geen genoegen met de status quo, snapt het belang van visie, proces inrichting, rapportage en verslaggeving en wilt graag een bijdrage leveren aan het verder brengen van onze Corporate Social Responsibilty ambities. Binnen ons team word je uiteraard goed begeleid en doe je mooie relevante werkervaring op. Je zult je gaan bezighouden met CSR processen en reporting vraagstukken door deel te namen aan diverse projecten op het gebied van people, profit en planet. Omdat duurzaamheid binnen vele facetten van ons bedrijf een rol speel, heb je in deze rol de kans samen te werken met een veelvoud aan collega's en afdelingen

Wat breng je mee?
• Je bent op zoek naar een uitdagende afstudeerstagestage voor 32-40 uur per week;
• Je volgt een HBO- of WO opleiding, met interesse op het gebied CSR/MVO
• Je bent nieuwsgierig, ondernemend, communicatief sterk en neemt graag het initiatief;
• Je hebt affiniteit met projectmatig werken en duurzaamheid
• Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
• Je hebt ervaring met Microsoft Office (PowerPoint, Exel, Word) en (Sharepoint /Ensamble)
• Je bent in staat om zelfstandig te werken.
• Intresse / ervaring SCRUM methodiek en werken in Agile teams;

Waar kom je terecht?
CGI biedt je een inspirerende, werkomgeving waarin je dagelijks werkt aan een van dé maatschappelijke uitdagingen van deze tijd thema duurzaamheid. Er zijn allerlei mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, maar we hebben ook oog voor je balans werk/privé. Verder kun je bij CGI rekenen op een passende stagevergoeding. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something responsible?

Meer informatie
Bel of mail William Ritchie (Director Consulting Services) via 0683216256 of william.ritchie@cgi.com of Jeroen Onderwater via 0614179616 of jeroen.onderwater@cgi.com.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.