Director Consulting Services

Category: Leadership and Management Roles
Plaats: Maastricht, Limburg, Nederland
Position ID: J0919-0376
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij degene die onze Zuid Nederlandse business verder uitbouwt?

Wat ga je doen?
CGI heeft de slagkracht en de grootte om zelfs de meest ambitieuze IT-carrières vorm te geven. Doordat wij een stabiele en groeiende organisatie zijn, kunnen wij je uitstekende kansen bieden om in een ondersteunende omgeving te werken aan projecten die daadwerkelijk impact hebben op onze wereld.

De Director Consulting Services (DCS) is verantwoordelijk voor één of enkele klant (en) in de regio. In deze functie combineren we business development met delivery van projecten en consulting om optimale kwaliteit en leveringszekerheid te waarborgen. In dit geval ligt de nadruk met name op business development.

Wat breng je mee?
Je bent een ondernemende leider die de marktpositie van CGI weet te uit te bouwen. Je weet dat dit alleen bereikt kan worden door geïnspireerde en betrokken professionals. Je weet je aandacht te balanceren tussen resultaten, betrokkenheid en kwaliteit. Je bent toegankelijk en staat open voor tegenspraak en ideeën. Je bent een ‘trusted partner’ voor onze klanten tot op senior management niveau en werkt met het team samen om de strategische positie van CGI te verbeteren. Je geeft leiding aan een team van ongeveer 15 consultants en bent onderdeel van het regionale managementteam.

Waar kom je terecht?
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Wij willen het beste uit jou halen

Are you ready to Be part of something dynamic?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Nico van Buggenum via +31 6 28125640 of nico.van.buggenum@cgi.com. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.