Integratie Architect - Aviation

Category: Architecture
Plaats: Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J0920-0897
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ontwikkelingen op het gebied van IT gaan alsmaar sneller. De laatste jaren neemt de vraag naar integratie-oplossingen toe en worden deze oplossingen complexer (Cloud vs. on-premise, microservices vs. monolieten, GRPC vs. REST API, etc.). Integratie is een belangrijke schakel in de keten om duurzame oplossingen te realiseren en zo toegevoegde business waarde te leveren. Klanten helpen om de integratiemogelijkheden continu en systematisch te verbeteren over de dimensies technologie, proces en mensen moet gewaarborgd blijven. Wil jij hier als Integratie Architect een bijdrage aan leveren?

Wat ga je doen?
Wij bieden je een geweldige kans om als Integration Architect bij ons aan de slag te gaan, waarbij het continue blijven innoveren van het dienstenportfolio. dat aansluit op de vraag uit de markt, key is (denk bijvoorbeeld aan HIP, IPAAS, API Management). Met dit portfolio onder de arm ondersteun jij onze klanten met het maken van de juiste beslissingen door het definiëren van integratiestrategieën en -oplossingen en bewaak jij uiteindelijk ook dat er conform eisen en wensen geleverd wordt.

Je bent voor onze klanten de gesprekspartner op het gebied van integratie oplossingen op verschillende niveaus, zowel enterprise, tactisch als operationeel, en je bent in staat om jouw kennis en ontwikkelingen met betrekking tot jouw vakgebied over te brengen en te delen met jouw CGI collega’s.

Wat breng je mee?
Als Integratie Architect ben je een teamspeler en klantgericht. Je hebt een sterke focus op technologische Cloud ontwikkelingen op de markt en bent in staat relaties te bouwen en onderhouden met onze klanten, leveranciers en partners. Je bent in staat jouw omgeving te adviseren richting de optimale oplossing op basis van het gevraagde en daar draagvlak voor te creëren. Je weet waar je over praat, kent de inhoud goed en bent in staat om ook een inhoudelijk het voortouw te nemen in projecten rondom integratie oplossingen. Tevens ben je bekend met de Agile manier van werken. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een goede taalbeheersing. Daarnaast heb je:

- Een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding;
- Minimaal 5 jaar werkervaring als architect op het gebied van integratie in een agile context;
- Aantoonbare, relevante werkervaring in een soortgelijke functie en omgeving(en);
- Kennis van en ervaring met architectuurmodellering zoals UML en Archimate, en agile werkwijzen als Scrum, SAFe en/of BusDevSecOps;
- Relevante Integratie certificeringen (bijv. SOA architect, mulesoft certified architect, etc);
- Kennis van Integration patterns en integration layering;
- Kennis van cloud technologie;
- Kennis van verschillende Integratie Tools (TIBCO, Mulesoft, Red Hat Fuse, etc);
- Kennis van data formaten (XML, JSON), bericht protocollen (REST, SOAP, GRPC) en Data transport (HTTP, JMS, AMQP, etc);
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Waar kom je terecht?
Als Integratie Architect kom je te werken voor de unit Aviation binnen de sector Transport & Logistics. De wereld wordt steeds intelligenter, waarbij mensen, apparaten en diensten van bedrijven allemaal met elkaar verbonden zijn. De digitalisering van onze klanten in het luchtvaart domein is ons werk. CGI helpt luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en luchtverkeersleiding succesvol te zijn, in teamverband en zelfstandig. CGI bedenkt en realiseert slimme oplossingen voor bijvoorbeeld de digitale luchthaven, de reis van de passagier en het optimaliseren van het onderhoud van de vloot.

CGI helpt ook andere Nederlandse bedrijven en instellingen voorop te gaan in de concurrentiestrijd en in te spelen op de gedigitaliseerde samenleving waarbij iedereen en alles ‘connected’ is. Tevens word je lid van CGI’s architectuurpractice en ga je profiteren van ons uitgebreide opleidingsprogramma en onze solide, innovatieve benadering van het architectenvak. Kortom, een leuke en interessante omgeving waar je als architect kunt kiezen uit een diversiteit aan opdrachtgevers en een diversiteit aan technologieën, en wordt ondersteund door een diversiteit aan expertise en collega’s.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Rik Glansbeek (Director Consulting Services) via rik.glansbeek@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Benieuwd naar onze Transport en Logistiek expertise? Kijk dan snel op www.cginederland.nl/nl/verkeer-en-vervoer.