Data Scientist Advanced Analytics

Category: Analytics and Emerging Digital Technologies
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1018-2670
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Los jij graag complexe problemen op en zie jij het als een uitdaging om big data te vertalen naar innovatieve en bruikbare oplossingen voor onze klanten?

Wat ga je doen
Als Data Scientist houd jij je bezig met complexe problemen van klanten waarbij een beroep wordt gedaan op jouw analytische vaardigheden. Jij voert slimme analyses uit en maakt daarbij gebruik van de nieuwste concepten en mogelijkheden zoals machine learning, predictive modelling en deep learning. Jij houdt je bezig met verschillende projecten zoals het ontwikkelen slimme algoritmiek waarmee we complexe verkeersstromen in kaart brengen. Of modellen die bepalen hoe groot de kans is dat iemand thuis is als de bezorgdienst een pakketje komt bezorgen. Ook hebben we een methode ontwikkeld om reizigers op luchthavens te koppelen aan hun bagage door gebruik te maken van image recognition technieken.

Wat breng je mee
Je hebt een passie voor data en innovatie. Je bent van nature nieuwsgierig, proactief en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Daarnaast ben je actief in kennisdeling en – ontwikkeling binnen je vakgebied en bezit je aantoonbare consultancy vaardigheden. Jij hebt:
• Een afgeronde WO of HBO-opleiding met een sterke statistiek component, zoals
(toegepaste) wiskunde, technische natuurkunde, econometrie of data science;
• Minimaal 1 jaar ervaring als Data Scientist;
• Kennis en ervaring met het gebruik van advanced analytics, big data, machine learning,
deep learning;
• Aantoonbare kennis en ervaring met Big Data-concepten en technologieën zoals
Hadoop, MapReduce, SAS, R en/of Python;
• Kennis op het gebied van Agile werkmethoden.

Waar kom je terecht
Als Data Scientist ga je werken in het Advanced Analytics team van Emerging Technologies. CGI’s business unit Emerging Technologies is een incubator, een snelkookpan waarin nieuwe technologieën en creatieve ideeën in korte tijd van concept tot realisatie kunnen komen. Onze aanjagers van innovatie zijn jonge talenten, die graag experimenteren met ideeën en samenwerken met gelijkgestemden uit hun eigen netwerk. Anderen zijn niet jouw concurrenten, maar onderdeel van de oplossing die we zoeken. Je maakt deel uit van een team dat bestaat uit data engineers, data scientists en architecten. Wij zijn een ideale combinatie van enthousiaste young professionals en inspirerende experts met een mix aan ervaring. Wij houden ons bezig met alles wat hip en happening is op het gebied van Advanced Analytics en doen dat in nauwe samenwerking met alle business units van CGI in Nederland.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Rutger Geelen via rutger.l.geelen@cgi.com of +31643000743. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Data Scientist Advanced Analytics
Are you ready to be part of something interesting? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.