Experienced PMO Specialist - Telecom- en Media branche

Category: Project Management
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1019-0169
Type dienstverband: Full Time

Position Description

CGI heeft de slagkracht en de grootte om zelfs de meest ambitieuze IT-carrières vorm te geven. Doordat wij een stabiele en groeiende organisatie zijn, kunnen wij je uitstekende kansen bieden om in een ondersteunende omgeving te werken aan projecten die daadwerkelijk impact hebben op onze wereld.

Wat ga je doen?
Als PMO Specialist ondersteun en ontzorg jij de klant door het onder andere inrichten en uitvoeren van Governance & budget tracking op Project of Programma niveau. Je maakt rapportages, deelt jouw inzichten/adviezen en je houdt de planning bij. Je werkt in een internationale omgeving. Ook ben je in staat om goed samen te werken met senior management, programma management en diverse supportafdelingen.

Wat breng je mee?
Jij bent gedreven om klanten te ontzorgen en jij weet resultaten te boeken. Je houdt van uitdagingen en voelt je comfortabel om op alle niveaus binnen een organisatie samen te werken. Jij bent in staat je kennis en kunde te delen op interne of externe bijeenkomsten en congressen. Jij hebt:
• Een afgeronde HBO opleiding met focus op Informatie technologie / communicatie of gelijkwaardig;
• Minimaal 3 jaar ervaring in het adviseren van organisaties op het gebied van PMO;
• Ervaring met of over Prince 2, PMBOK-project methodieken;
• Ervaring met Governance, Financial Management en Reporting;
• Een sterk extern netwerk waar je gebruik van kunt maken in je dagelijkse werkzaamheden;
• Ervaring met Agile (SAFE), Lean Six Sigma, Scrum of Kanban (Jira/Trello).

Waar kom je terecht?
Je gaat werken in de markt van Telecom- en Mediabedrijven. We leven in een wereld vol informatie waarin alles en iedereen is verbonden. Technologische vooruitgang en veranderend consumentengedrag hebben de bedrijfsomgeving voor de telecomindustrie veranderd. Het tempo waarin dit verandert ligt hoog. Het bieden van toegang tot communicatienetwerken is niet meer genoeg. Binnen onze sector helpen we telecombedrijven in hun transformatie naar leveranciers van (digitale) belevingen. Al ruim 20 jaar zijn we actief in de (tele)communicatie industrie waarin we samen werken met toonaangevende bedrijven. Hierdoor kennen we de business én uitdagingen van telecom- en mediabedrijven en koppelen we dit aan onze IT-expertise. Samen met de andere professionals zet je in op service transities naar nieuwe diensten en werkwijzen (agile, lean), en netwerk transities (cloud based).


Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Robin Voorhamm via 0610165672 of via robin.voorhamm@cgi.com. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Experienced PMO Specialist?
Are you ready to be part of something dynamic? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.