Senior Business Analist - Telecom en Media branche

Category: Business Analysis (functional and technical)
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1019-1083
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Werk jij graag aan complexe vraagstukken en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Heb jij ervaring in het werken op het snijvlak tussen business en IT? Neem jij onze klanten binnen de telecom & media branche mee in de digitale wereld van morgen?

Wat ga je doen?
Als Senior Business Analist help je onze telecom & media klanten hun doelstellingen te realiseren door het uitvoeren van analyse en ontwerp. Je bent onder meer betrokken bij het inrichten en implementeren van nieuwe IT oplossingen, het reduceren van kosten en risico’s, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en de ondersteunende informatiesystemen en data modellen. Je achterhaalt de eisen en wensen van de klant en stelt op een gestructureerde wijze de specificaties op die je kunt uitleggen aan het development team. Hierbij denk je mee over de grenzen van je eigen functie. Je communiceert met belanghebbenden en adviseert over de gevolgen van hun eisen en wensen. Je maakt hierbij gebruik van procesmodellen, use cases, user stories, gegevensmodellen en gebruikershandleidingen.

Wat breng je mee?
Met jouw helikopterview, kennis van business én IT, scherpe blik en oplossingsgerichtheid, weet je eenvoudig richting te geven aan verandering. Je pakt graag het voortouw, onderhoudt gemakkelijk relaties met klanten en collega’s en weet anderen te motiveren. Daarnaast heb je:
• Een relevante HBO of WO opleiding;
• 4-6 jaar werkervaring in een IT omgeving als Business Analist of in soortgelijke rollen;
• Uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden;
• Ervaring met de SCRUM methodiek en werken in Agile teams;
• Ervaring in het opstellen van use cases, user stories;
• Ervaring in asset- en configuratie management is een pré;
• Ervaring in de telecom & media branche is een pré.

Waar kom je terecht?
Als informatie analist kom je te werken binnen de telecom & media unit in de Randstad. Wij zijn een gedreven Agile team bestaande uit data- en business consultants. Wij investeren in ons team en onze klanten: wij organiseren bijvoorbeeld hackathons en andere evenementen, samen met onze klanten. Ook zijn wij de nieuwe generatie van het internet aan het realiseren en betrokken bij de ontwikkeling van 5G en de hyperconnected society.


Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something interesting?
Meer informatie

Bel of mail William Ritchie (Director Consulting Services) via 0683216256 of william.ritchie@cgi.com of Jeroen Onderwater via 0614179616 of jeroen.onderwater@cgi.com.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan
via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.