Management Consultant - Telecom en Media branche

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1019-1084
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij die ervaren en ondernemende Management Consultant met interesse in Data Analytics? Wil jij klanten adviseren de volgende stap te maken in digitale transformatie? Neem jij onze klanten binnen de telecom & media branche mee in de digitale wereld van morgen?id en weerbaarheid van de digitale wereld?

Wat ga je doen?
Je helpt klanten op basis van analyse, kennis en creativiteit bij verandertrajecten. Hierbij ben je de schakel tussen de klant en de Data Analist en spreek je de taal van de business. Je ontwikkelt strategieën die gebaseerd zijn op gegevensanalyse en je helpt organisaties te transformeren naar data-driven organisaties. Verder breng je potentiële problemen en verbetermogelijkheden in kaart bij een klant. Zo komen we samen met de klant tot oplossingen waar ze zelf nog nooit aan gedacht hadden.

Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig, durft anders te denken en je hebt een visie op het vakgebied. Bovendien heb je het vermogen om complexe vraagstukken snel te analyseren en nieuwe, scherpe inzichten en oplossingen te genereren. Ondanks dat je al de nodige ervaring bezit, ben je nooit uitgeleerd. Verder ben je een teamspeler en neem je graag initiatief. Je kunt zelfstandig een koers varen en je gaat altijd voor het beste resultaat. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde HBO/WO opleiding;
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, hierbij is ervaring in consultancy een pre;
• Je hebt de nodige ervaring opgedaan met het werken en aansturen van agile teams;
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Waar kom je terecht?
Als Management Consultant Data & Analytics kom je te werken binnen de telecom & media unit in de Randstad. Wij zijn een agile team bestaand uit data en business consultants. Wij investeren in onze team en training, wij organiseren hackathons en events samen met onze klanten, wij ontwikkelen oplossingen voor onze klanten en werken aan data om zetten in waardevolle informatie, de nieuwe generatie van internet realiseren & 5G en de hyperconnected society realiseren.


Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something rewarding?
Meer informatie


Bel of mail William Ritchie (Director Consulting Services) via 0683216256 of william.ritchie@cgi.com of Jurjen Bloo via 06108999 25 of Jurjen.Bloo@cgi.com.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.