Netwerk & Security Specialist - regio Groningen

Category: Infrastructure
Plaats: Groningen, Groningen, Nederland
Position ID: J1019-1089
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij de organisator die complexe IT-systemen nodig heeft om je vaardigheden uit te dagen? Breng je talent naar CGI en help ons IT-projecten te leveren die het dagelijkse leven voor iedereen eenvoudiger maken.

Wat ga je doen?
Als Netwerk & Security Specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, plannen en realiseren van IT oplossingen ter ondersteuning van Cybersecurity in Industrial Control Systems (ICS). Denk hierbij aan network support, het oplossen van incidenten, asset inventory, firewall rule design, anti-virus technieken, access control, maar ook het managen van probleemsituaties in productie omgevingen.
Het onderhouden van diverse netwerken (bv firmware en hardware upgrades)is ook onderdeel van je werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de netwerk ontwerpen en configuraties als onderdeel van IT-netwerk veranderingen. Het uitvoeren van IT/Security risk assessments is ook een onderdeel van de rol.

Wat breng je mee?
Jij bent klant-, kwaliteit- en resultaatgericht. Jij hebt een goed probleemoplossend vermogen en je weet de rust bewaren in hectische situaties. Je bent bereid om te reizen.
Verder heb je:
• HBO opleiding, IT of gerelateerd;
• Windows Server/desktop ervaring en certificering (bv. MCSA);
• Ervaring met IT netwerken inclusief firewalls, routers en switches;
• Kennis van hosting/storage infrastructuur design en implementatie;
• ITIL foundation;
• Ervaring met Industrial Control Systems en/of OT omgevingen (SCADA, PLC’s, DCS);
• Affiniteit met het inrichten en gebruik van netwerk monitoring & performance tooling;
• Relevante certificeringen zijn een pre.

Waar kom je terecht?
Je gaat werken in de markt van Energieleveranciers en Netbeheerders. Er waait een nieuwe wind in de energiemarkt. De energietransitie naar een duurzamere energiehuishouding heeft grote impact op energieleveranciers, netbeheerders en nieuwe partijen. Met innovatieve oplossingen helpen wij onze klanten deze transitie te versnellen. Zo bieden we oplossingen voor slimme netwerkinfrastructuren, optimalisatie van assets en business modellen en decentrale energie-opwek- en distributie. Met maar liefst 6.000 energieprofessionals werk je wereldwijd samen met meer dan 200 klanten op vijf continenten. Wij zijn partner van de grootste energiebedrijven in Europa en bouwen aan centrale marktsystemen. Ook beschikken we over een uitgebreid portfolio met prijswinnende oplossingen waaronder systemen voor elektrisch rijden, slimme meterdata en smart grids.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of our story?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Jolanda Bekkering via +31 6 1930 4063 of jolanda.bekkering@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl