Director Consulting Services - Overheid

Category: Leadership and Management Roles
Plaats: Groningen, Groningen, Nederland
Position ID: J1019-1092
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij een ondernemende leider die het leuk vindt om uitgedaagd te worden? Kan jij met jouw expertise en netwerk de marktpositie van CGI verder ontwikkelen?

Wat ga je doen?
Als Director Consulting Services (DCS) ben je de spil in de dienstverlening van onze organisatie. Je bent een vakman/vrouw die verantwoordelijk is voor het onderhouden en ontwikkelen van sterke relaties bij bestaande en nieuwe klanten. Je hebt een leidende rol in de business development activiteiten en staat in voor de kwaliteit van de geleverde diensten met als doel excellente klanttevredenheid, het behalen van omzetdoelen en het bereiken van winstgevendheid en member tevredenheid.

Daarnaast motiveer, stuur en help je een team van 15-20 CGI members. Je zorgt ervoor dat je team steeds beter wordt. Je neemt ze mee in de ontwikkeling van nieuwe diensten bij jouw klanten, je werft nieuwe talenten en zorgt voor de professionele groei van de medewerkers in jouw team. Je ziet kansen en weet die te vertalen naar de brede portfolio van CGI. Je deelt jouw expertise, visie en industrie kennis met klanten en collega’s van CGI. Om verbinding te houden met jouw klant/opdracht en de markt ben je 50% van de tijd ingezet op een “assignment".

Wat breng je mee?
De rol van DCS is zeer divers en een schitterende uitdaging voor de gedreven ICT professional die toe is aan een verbreding in zijn/haar werk. Met de nodige ervaring als consultant in een corporate organisatie en een relevant netwerk in Noord-Nederland weet jij op een creatieve manier hoe je deze rol succesvol kan maken.

Daarnaast heb jij:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur in een technische studierichting;
• Minimaal 3-5 jaar ervaring als manager;
• Ervaring met business development, sales en delivery;
• Ervaring met contracten en financieel management;
• Ervaring met leidinggeven aan en coachen van teams van 10-20 medewerkers.

Waar kom je terecht?
Binnen de unit Overheid Noord-Nederland hebben we te maken met een diversiteit aan klanten. Iedere klant heeft te maken met zijn eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burger verwacht, hun bedrijfsvoering moeten transformeren. CGI helpt om deze transitie te versnellen. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee deze sector wordt geconfronteerd. Dit doen we met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen. Met duizenden collega’s wereldwijd werken wij in toegewijde teams. Hierdoor kennen we onze business en de bijbehorende uitdagingen en koppelen we dit aan onze IT-expertise.

Om onze klanten hiermee te helpen transformeren naar een effectieve, kostenefficiënte en servicegerichte overheid. Zodat zij in staat zijn om hun primaire processen en bedrijfsvoering te verbeteren, en ook hun contacten met de burger. Zo werken wij voor onze klanten in Noord-Nederland onder andere aan de modernisering van het IT landschap, privacy en security vraagstukken, de verbetering van de (elektronische) dienstverlening, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something dynamic?
Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Lex de Rijter via +31 6 10516889 of lex.de.rijter@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.