Business Intelligence Ontwerper - Overheid

Category: Business Analysis (functional and technical)
Plaats: Groningen, Groningen, Nederland
Position ID: J1019-1133
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Werk jij graag met de nieuwste technieken en weet jij de juiste antwoorden te vinden op complexe vraagstukken van onze opdrachtgevers?

Wat ga je doen?
Als Business Intelligence Ontwerper/Ontwikkelaar ga je werken in een professioneel team van BI specialisten. Je werkt in een dynamische omgeving waarin je continue nieuwe uitdagingen aangaat en invult. Je ontwikkelt ETL-programmatuur om gegevens vanuit bronsystemen te extraheren, te verrijken en te laden naar een datawarehouse/datamart.

Daarnaast houd je je bezig met het technisch ontwerpen en inrichten van datamarts en Power Center verwerkingsprocessen. Eveneens ontwikkel je rapporten en universes met behulp van BusinessObjects. Naast het traditionele BI werk in een DataWareHouse omgeving krijg je te maken met Big Data trajecten waarin je anticipeert op veranderingen en elke dag bijdraagt aan een betere informatievoorziening voor onze klant. Je hebt sterke affiniteit met de overheid, herkent verbetermogelijkheden en neemt je klant mee in de juiste oplossingsrichting.

Wat breng je mee?
Je houdt van een uitdaging en grote hoeveelheden data schrikken jou niet af. De laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied volg je op de voet. Je bent een teamspeler die prima zelfstandig kan werken en goede gesprekspartner is voor alle betrokken partijen. Je bent gestructureerd, analytisch aangelegd en legt gemakkelijk verbanden.

Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterk ICT component;
• Ervaring met Datavault en Dimensioneel modelleren van datamarts;
• Ervaring met ETL tools als Powercenter, Oracle Warehousebuilder en Datastage;
• Ervaring met MS SQL Server;
• Ervaring met Big Data tools als TeraData en/of Netezza;
• Kennis van en werkervaring met datawarehousing;
• Kennis van en werkervaring met Devops/Scrum/Agile werken;
• Kennis van en werkervaring met DataVault en dimensioneel modelleren;
• Kennis van en werkervaring met BusinessObjects XI 4.1.


Waar kom je terecht?
Je gaat als Business Intelligence Ontwerper werken voor onze business unit Overheid. We hebben te maken met een diversiteit aan klanten, ieder met zijn eigen uitdagingen. Wat ze gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burger verwacht, hun bedrijfsvoering moeten transformeren. CGI helpt om deze transitie te versnellen.

Met duizenden collega’s wereldwijd werken wij in toegewijde teams. Hierdoor kennen we de markt en de bijbehorende uitdagingen. Dit koppelen we aan onze IT-expertise, waarmee we onze klanten helpen transformeren naar een effectieve, kostenefficiënte en servicegerichte overheid. Zodat zij in staat zijn om hun primaire processen en bedrijfsvoering te verbeteren, en ook hun contacten met de burger. Wij werken voor onze klanten in Noord-Nederland onder andere aan de modernisering van het IT landschap, privacy en security vraagstukken, de verbetering van de (elektronische) dienstverlening, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something global?
Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Eric Hendriks (Director Consulting Services) via eric.hendriks@cgi.com.

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met recruiter Jolanda Beelen (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.