Director Consulting Services GEO-ICT - Utilities

Category: Leadership and Management Roles
Plaats: Rotterdam / Arnhem, , Nederland
Position ID: J1019-1296
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil jij als regisseur van ons GEO-ICT team in de utilities het verschil maken in de energietransitie?
En wil je onze klanten ondersteunen bij het analyseren en oplossen van complexe vraagstukken op basis van tijds- en plaatsafhankelijke asset management informatie?
Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Als Director Consulting Services (DCS) GEO-ICT ben je een vakspecialist die verantwoordelijk is voor het onderhouden en ontwikkelen van sterke relaties bij bestaande en nieuwe klanten binnen het GEO-domein in de utilitiesmarkt. Onze klanten zijn de regionale netbeheerders, Tennet en waterbedrijven.
Vanwege de toenemende elektrificering van de energievoorziening is asset data het fundament in het voorspellen van het gebruik en het verslimmen van de energienetwerken. Jouw team en jij leveren daar een belangrijke bijdrage aan.
Je hebt een leidende rol in de business development activiteiten en staat in voor de kwaliteit van de geleverde diensten met als doel excellente klanttevredenheid. Je stuurt een team aan van 10-15 CGI-consultants, maar je bent zelf ook onderdeel van dit team. Je zorgt ervoor dat je team steeds beter wordt en je bent verantwoordelijk voor de medewerkerstevredenheid. Je neemt ze mee in de ontwikkeling van nieuwe diensten bij jouw klanten en ontwikkelt daarmee het GEO-ICT-portfolio van CGI. Je werft nieuwe talenten en zorgt voor de professionele groei van de medewerkers in jouw team.
Je ziet kansen en weet die te vertalen naar ons GEO-ICT-portfolio. Je werkt nauw samen met je collega directors, experts en vakgenoten en deelt jouw expertise, visie en industriekennis met klanten van CGI en collega’s. Om verbinding te houden met jouw klanten/opdrachten en de markt ben je zelf ook 50% van de tijd ingezet op een “klant opdracht".

Wat breng je mee?
Stel jij de allerhoogste eisen aan je nieuwe werkgever? Dan vind je in CGI een geestverwant. Wij zoeken altijd de beste mensen die er in de markt zijn om in een aantrekkelijk veld van grote en kleinere spelers innovatieve toepassingen met een wereldwijde scoop te ontwikkelen.
De rol van DCS GEO-ICT is zeer divers en een mooie uitdaging voor de gedreven professional die toe is aan een verbreding in zijn/haar werk. Met de nodige ervaring als consultant in een corporate organisatie en een relevant netwerk weet jij op een creatieve manier hoe je deze rol succesvol kan maken.
Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur in een technische studierichting;
• Minimaal 3 jaar ervaring als manager;
• Minimaal 3 jaar ervaring met het vakgebied GEO-ICT;
• Kennis en ervaring met GE’s Smallworld en bij voorkeur ook Esri;
• Ervaring met business development, sales en delivery;
• Ervaring met contracten en financieel management;
• Ervaring met leidinggeven aan en coachen van teams van 10-15 medewerkers;
• Je bent in staat om als vakspecialist samen met je team de klant te ondersteunen.

Waar kom je terecht?
De unit Utilities & Water is onderdeel van de nieuwe sector “Vital Civil Infrastructures". In deze sector staat het gebruik van Asset Data Management centraal in het vernieuwen, onderhouden, optimaliseren en gebruik van de publieke/civiele infrastructuur van Nederland (waterwegen, wegen, het spoor en de netwerken van utilities- en waterbedrijven).
CGI is één van ’s werelds grootste, internationale IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. Projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Groei mee met ons en maak je ambitie waar.
Met duizenden collega’s wereldwijd werken wij in zelfsturende teams. Hierdoor kennen we onze business en de bijbehorende uitdagingen en dit koppelen we aan onze IT-expertise.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Meaningful?

Meer informatie
Bel of mail Bert Klaasen (Vice President Consulting Services) via 06 5205 7684 of bert.klaasen@cgi.com of Robert Voûte (Vice President Expert GEO-ICT) via 06 2261 1391 of robert.voute@cgi.com.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.