Citrix Engineer - Infrastructure Services

Category: Infrastructure
Plaats: Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J1019-1369
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Heb jij ervaring met het beheren van Application Delivery Controllers, waaronder Citrix Netscalers en F5 LTM? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een ambitieuze en informele organisatie die de ambitie heeft om komende jaren flink te groeien?

Wat ga je doen?
Als breed georiënteerde netwerkspecialist ben je binnen een team verantwoordelijk voor de goede werking van de Application Delivery Controllers. Daarnaast zal jij betrokken zijn bij uitdagende projecten, waarbij jouw brede kennis van pas gaat komen.

Wat breng je mee?
Je hebt een uitstekend probleemoplossend vermogen op HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met “zero down time" infrastructuren. Daarnaast ben je een gedreven professional met de kwaliteit om kennis te delen en over te kunnen dragen. Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Daarnaast heb je:

• Aantoonbare kennis van en ervaring met het implementeren en beheren van Citrix   Netscaler appliances en virtuele omgevingen;
• Basiskennis van en ervaring met routing en switching en overige Application Delivery   Controllers (ADC)is een pré;
• Ervaring met het automatiseren van werkzaamheden middels Python scripting of via   tooling zoals Ansible is een pré.

Waar kom je terecht?
Als Citrix Netscaler Engineer kom je te werken voor onze unit Global Technology Operations (GTO). Verschillende multidisciplinaire teams leveren infrastructuur diensten aan klanten in de Nederlandse markt en ondersteunen andere CGI units in de levering van ons bredere CGI portfolio. Vanuit diverse vestigingen in Nederland beheren de gespecialiseerde, kritische, gemotiveerde en enthousiaste teams cruciale private en public cloud infrastructuren voor onze klanten. Hierbij streeft GTO een open, behulpzame en servicegerichte dienstverlening na.

Wij hebben passie voor T Security, informatiebeveiliging en infrastructuren en worden uitgedaagd het beste uit onszelf te halen in een inspirerende werk- en leeromgeving waarin creativiteit, zelfstandigheid en meedenken wordt gestimuleerd.

GTO Nederland is een ambitieuze en informele organisatie met de ambitie om komende jaren flink te groeien.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Rinaldo Dijo via 06-4178 4347 of rinaldo.dijo@cgi.com.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment met Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com. Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Citrix Engineer?
Are you ready to be part of something dynamic? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

Skills

  • Citrix

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.