Infrastructure Delivery Architect - Infrastructure Services

Category: Infrastructure
Plaats: Amstelveen, Randstad, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J1019-1478
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij de Infrastructuur Delivery Architect die hybrid cloud en klantspecifieke oplossingen gaat doorontwikkelen, beheren en leveren aan onze klanten?

Wat ga je doen
Als Infrastructuur Delivery Architect ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en opstellen van de infrastructuur architectuur en waarborgt dat er aan vastgestelde security eisen wordt voldaan.Je ontwikkelt en beheert samen met ons herhaalbare oplossingen die wij inzetten bij onze klanten. Je hebt een leidende rol tijdens het proces van ontwerp, implementatie, beheer en bij incidenten en vervult hierbij een brugfunctie tussen de klant, management en technische delivery teams.

Wat breng je mee
Je hebt een buitengewone interesse in de Cloud en Digital Transformation. Je bent een klantgerichte, resultaatgerichte en doortastende leider. Daarnaast werk je gestructureerd en weet je de rust te bewaren in hectische situaties. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Je weet klanten gemakkelijk voor je ideeën te winnen en collega’s succesvol te coachen. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde HBO/WO-opleiding met een sterke ICT-component;
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
• Aantoonbare kennis van methoden en technieken voor beheer en exploitatie;
• Kennis van proces- en kwaliteitsmanagement en ervaring in klantadvies trajecten;
• Gedegen technische kennis van Netwerken, Virtualisatie van Servers en Werkplekken,   Storage & Backup, Wintel, Unix, Databases en Technisch Applicatiebeheer;
• Een brede kennis van het Security domein;
• Ervaring met minimaal één publieke cloud dienst;
• Ervaring met het begeleiden van technische teams in een service/outsourcing omgeving;
• Kennis van architectuurprincipes (SOA, TOGAF, CGI’s RCDA).

Waar kom je terecht
Als Infrastructuur Delivery Architect kom je te werken voor onze unit Global Technology Operations (GTO). Verschillende multidisciplinaire teams leveren infrastructuur diensten aan klanten in de Nederlandse markt en ondersteunen andere CGI units in de levering van ons bredere CGI portfolio. Vanuit diverse vestigingen in Nederland beheren de gespecialiseerde, kritische, gemotiveerde en enthousiaste teams cruciale private en public cloud infrastructuren voor onze klanten. Hierbij streeft GTO een open, behulpzame en servicegerichte dienstverlening na.

Wij hebben passie voor IT Security, informatiebeveiliging en infrastructuren en worden uitgedaagd het beste uit onszelf te halen in een inspirerende werk- en leeromgeving waarin creativiteit, zelfstandigheid en meedenken wordt gestimuleerd.

GTO NL is een ambitieuze en informele organisatie met de ambitie om komende jaren flink te groeien.

We willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something amazing?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Rinaldo Dijo via rinaldo.dijo@cgi.com of 06-4178 4347.

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of reruitment.nl@cgi.com

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.