Medior Scrum Master - Public Transport

Category: Project Management
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1019-1534
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij een Agile/Scrum enthousiast en wil jij het gedachtegoed en de werkwijze overdragen aan één of meerdere scrum teams? Zoek jij een nieuwe uitdaging en een omgeving waar vrijheid, teamspirit en ondernemerschap onderdeel zijn van het DNA? Dan nodigen wij jou uit om verder te lezen!

Wat ga je doen?
Als Scrum Master binnen de Transport & Logistics branche, help je onze klanten de Agile werkwijze eigen te maken door het begeleiden en ondersteunen van scrum teams. Je coacht de product owners en teamleden bij de uitvoering van hun Agile verantwoordelijkheden. Je begeleidt hen om hun werkwijze continu te verbeteren en geeft gevraagd en ongevraagd constructieve feedback.
In deze rol begeleid je één of meerdere scrum teams en help je bij het prioriteren en plannen van de werkzaamheden. Je inspireert teamleden en product owners en creëert een basis van vertrouwen waarbinnen groei en ontwikkeling voorop staan.

Wat breng je mee?
Je bent een professional met een sterke persoonlijkheid. Iemand die er voldoening uithaalt een Agile team continu te verbeteren en te inspireren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om teamleden en je omgeving mee te nemen in de Agile werkwijze. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur met een sterke ICT component;
• 2-3 jaar werkervaring in een ICT werkomgeving als Scrum Master of in vergelijkbare rollen, zoals Teamleider of DevOps engineer;
• Ervaring met scrum, DevOps en Agile werken;
• Relevante certificaten, daarbij denken we aan Scrum Master, Scrum Product Owner, SAFE, Dev Ops;
• Ervaring in het opstellen van use cases, user stories, SCRUM, Agile, DevOps, SAFe en Epics.

Waar kom je terecht?
Als Scrum Master kom je te werken binnen de Transport & Logistics sector in de Randstad. Wij zijn een team bestaande uit software engineers, testmanagers, testers, projectmanagers en business consultants. Wij investeren in ons team door het geven van relevante trainingen en uitdagende opdrachten. Als team organiseren wij hackathons en events samen met onze klanten, ontwikkelen wij oplossingen en werken we aan het Agile maken van onze klantenbase.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Dynamic?

Meer informatie
Voor meer informatie over de inhoud van de vacature, bel of mail Nick Lubout (Director Consulting Services) via 06 83178664 of nick.lubout@cgi.com.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.