Software Architect (SOA) - Energy

Category: Architecture
Plaats: Groningen, Groningen, Nederland
Position ID: J1019-1987
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij de Software Architect (Services Oriented Architecture) die de digitale transformatie van onze klanten vormgeeft? Kom ons team in Groningen versterken en ontwikkel je carrière binnen één van de grootste System Integration Competence Centres van Nederland!

Wat ga je doen?
Als Software Architect heb je zowel een creatieve als een sturende rol. Je bespreekt requirements met klanten en ontwerpt de software architectuur van de oplossing. Vervolgens zie je er op toe dat de oplossing volgens de architectuur wordt gerealiseerd. Je bewaart het overzicht over de gehele oplossing en bent de inhoudelijke spil van het project.

Wat breng je mee?
Jij ben leergierig, doortastend en je hebt een sterk analytisch denkvermogen. Daarnaast heb je kennis, ervaring of affiniteit met de Energy of Utilities markt. Verder heb je:
• Afgeronde HBO/WO-opleiding Informatica of hieraan gerelateerde studierichting met een flinke ICT-component;
• Kennis en ervaring met concepten voor Business Process Management, Application Integration, Message Oriented Middleware;
• Kennis van Service Oriented Architecture (SOA), Event Driven Architecture (EDA), Webservices en XML/XSLT;
• Ervaring met een of meerdere Integratie producten, bijvoorbeeld TIBCO, Oracle, Microsoft.

Waar kom je terecht?
Je gaat als Software Architect werken voor onze unit Central Market Solutions. De uitdagingen voor bedrijven in de olie- en gasindustrie zijn groter dan ooit. De vraag naar energie blijft stijgen, er is (geo)politieke onzekerheid, reserves zijn moeilijker te ontginnen en de handelsprijzen fluctueren. Voor olie- en gasbedrijven is het daarom essentieel om meer te produceren uit de aanwezige reserves, hun installaties optimaal te benutten en de retail business winstgevend te houden. CGI helpt ze om dit te managen.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Dynamic?

Meer informatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature, bel of mail Renk Stienstra (Director Consulting Services) via (06) 51248326 of renk.stienstra@cgi.com.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.