Configurator - Energy

Category: Business Analysis (functional and technical)
Plaats: Groningen, Groningen, Nederland
Position ID: J1019-1992
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Heb jij altijd al willen werken aan complexe internationale opdrachten? Wil jij onderdeel worden van een team dat verantwoordelijk is voor het configureren van een werkend marktproces in een door ons ontwikkelde tool?

Wat ga je doen?
Als Configurator ben jij, samen met de functioneel designer, inhoudelijk verantwoordelijk voor het configureren van een werkend marktproces in een door ons nieuw ontwikkelde tool. In samenwerking met de tester toon jij aan dat deze werkt zoals het bedoeld is. Daarnaast ben jij de spil in het gehele implementatieproces. Jij bent bereid om te reizen en te werken in Groningen, Helsinki of andere klantlocaties in binnen- en buitenland.

Wat breng je mee?
Jij bent leergierig, doortastend en je hebt een sterk analytisch denkvermogen. Daarnaast heb je kennis, ervaring of sterke affiniteit met de Energy of Utilities markt. Verder heb jij:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding met een sterk ICT component;
• Zowel technische als functionele kennis, waarbij wij de kennis van onze tool middels een “on the job training" begeleiden;
• Database & SQL ervaring. Dit is een pré.

Waar kom je terecht?
Jij gaat als Configurator werken voor onze unit Central Market Solutions. De uitdagingen voor bedrijven in de olie- en gasindustrie zijn groter dan ooit. De vraag naar energie blijft stijgen, er is (geo)politieke onzekerheid, reserves zijn moeilijker te ontginnen en de handelsprijzen fluctueren. Voor olie- en gasbedrijven is het daarom essentieel om meer te produceren uit de aanwezige reserves, hun installaties optimaal te benutten en de retail business winstgevend te houden. CGI helpt ze om dit te managen.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Global?

Meer informatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature, bel of mail Renk Stienstra (Director Consulting Services) via (06) 51248326 of renk.stienstra@cgi.com.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.