Security Officer - Energy

Category: Cyber Security Consulting
Plaats: Groningen, Groningen, Nederland
Position ID: J1019-2007
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil jij als Security Officer bijdragen aan het integreren van alle mogelijke security aspecten van een software product en de bijbehorende klantimplementaties?

Wat ga je doen?
Als ervaren Security Officer draag je bij aan de kwaliteit van ons product. Je zorgt dat de ontwikkelaars de laatste richtlijnen ontvangen en gebruiken bij de bouw van ons product. Verder draag je zorg voor alle requirements die klanten stellen aan de security zijde van de oplossing zoals wij die leveren. Je bent adviserend richting management en coachend richting collega's.

Wat breng je mee?
Je bent een teamplayer die ervoor gaat om de security van onze propositie verder vorm te geven en te waarborgen. Je bent een doener en een probleemoplosser. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je:
• Ervaring in/met: Software development and coding, Product and maintenance, Data privacy, Environments, Physical, ISO27001/ISAE 3402 V;
• Consultancy skills (content en process);
• Een High Level overzicht om issues in een plan te vatten;
• Low Level begrip om issues in detail op te lossen.

Waar kom je terecht?
Als Security Officer kom je te werken voor de unit Central Market Systems. Onze unit is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van propososities in de Centrale Markt Facilitering in een internationale setting (met name in de Utilities sector).
CGI is marktleider in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van systemen voor Centrale Markt Facilitering. Van de zestien implementaties heeft CGI er 11 gedaan. Nederland is binnen CGI thought leader met meer dan 100 subject matter experts. Na de succesvolle implementatie van het centraal aansluitregister voor EDSN, heeft CGI NL een implementatie gedaan bij ENDK. Die implementatie is de basis van het product (Central Market System). Marktfacilitering brengt ons in het hart van de energiemarkt. Met de opkomst van smart grids wordt de informatiebehoefte van marktpartijen en consumenten steeds groter. Marktfacilitering speelt daarbij een cruciale rol.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Rewarding?

Meer informatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature, bel of mail Renk Stienstra (Director Consulting Services) via (06) 51248326 of renk.stienstra@cgi.com.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.