Director Consulting Services - Utilities

Category: Leadership and Management Roles
Plaats: Groningen, Groningen, Nederland
Position ID: J1019-2265
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij een ondernemende leider die het leuk vindt om uitgedaagd te worden? Kun jij met jouw expertise en netwerk binnen het Utilities domein, de marktpositie van CGI verder ontwikkelen?

Wat ga je doen?
Als Director Consulting Services (DCS) ben je de spil in de dienstverlening van onze organisatie. Je bent een vakspecialist die verantwoordelijk is voor het onderhouden en ontwikkelen van sterke relaties bij bestaande en nieuwe klanten. Je hebt een leidende rol in business development activiteiten en staat in voor de kwaliteit van de geleverde diensten met als doel excellente klanttevredenheid, het behalen van omzetdoelen, het bereiken van winstgevendheid en member tevredenheid.
Daarnaast motiveer, stuur en help je een team van 15-20 CGI members. Je zorgt ervoor dat je team steeds beter wordt. Je neemt ze mee in de ontwikkeling van nieuwe diensten bij jouw klanten, je werft nieuwe talenten en zorgt voor de professionele groei van de medewerkers in jouw team. Je ziet kansen en weet die te vertalen naar de brede CGI portfolio. Je deelt jouw expertise, visie en industriekennis met klanten en collega’s van CGI. Om verbinding te houden met jouw klant/opdracht en de markt ben je 50% van de tijd ingezet op een “assignment".

Wat breng je mee?
De rol van DCS is zeer divers en een mooie uitdaging voor de gedreven ICT professional die toe is aan een verbreding in zijn/haar werk. Met de nodige ervaring als consultant in een corporate organisatie en een relevant netwerk weet jij op een creatieve manier hoe je deze rol succesvol kan maken. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur in een technische studierichting;
• Minimaal 3-5 jaar ervaring als manager;
• Ervaring binnen de utilities branche;
• Ervaring met business development, sales en delivery;
• Ervaring op het gebied van product management en product ontwikkeling;
• Ervaring met contracten en financieel management;
• Ervaring met leidinggeven aan en coachen van teams van 10-20 medewerkers.

Waar kom je terecht?
Onze Unit heeft door middel van het Central Market System (CMS) de energiemarkten competitiever gemaakt en deze werken daardoor efficiënter. Aangezien meer landen hun energiemarkten liberaliseren, is het correct functioneren van markt faciliterende processen essentieel. Het CMS-platform van CGI maakt real-time berichtenuitwisseling mogelijk voor retail en wholesale processen en biedt kant-en-klare gecentraliseerde Master Data Management-functionaliteit. Dit platform is ontworpen om te worden geconfigureerd voor verschillende markten en biedt volledige transparantie aan alle marktpartijen met lage toetredingsbarrières om de concurrentie tussen energiebedrijven te vergroten.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Global?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Wouter Knoester via (06) 1327 4692 of via wouter.knoester@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.