SAP PM / CM Engineer - Verzekeringen

Category: ERP/CRM/Tools
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1019-2899
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ga jij als SAP PM/CM Engineer één van onze verzekeringsklanten ondersteunen bij het managen van complexe vraagstukken en het inrichten van het nieuwe SAP Landschap?

Wat ga je doen?
Als SAP Insurance Policy Management en Claims Management Engineer breid je het SAP PM en CM pakket uit met losse maatwerkverzekeringen zodat de legacy portefeuille kan worden geconverteerd en uiteindelijk kan worden gerationaliseerd. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten van de landingsplaatsen in SAP PM en je ondersteunt onder andere de conversie. Tevens spring je in als echte teamplayer bij de andere trajecten. Je werkt in een DevOps team en hebt daarom een uitgebreide kennis set, variërend van ABAP development tot testen en uitvoeren van analyses.

Wat breng je mee?
Je hebt GEEN “nine-to-five" job mentaliteit, maar bent een “member" die eigenaarschap wil nemen in ons bedrijf en dezelfde dromen nastreeft. Een voortrekker van complexe projecten en een doener in het oplossen van issues. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO-opleiding, richting ICT of Informatica;
• Minimaal 5 jaar ervaring als SAP ABAP programmeur, waarvan minimaal 3 jaar in SAP   FS-PM en SAP FS-CM;
• Kennis van SAP-Collections & Disbursements en SAP Workflow is een pre;
• Werkervaring binnen de bank- en/of verzekeringswereld.

Waar kom je terecht?
Je gaat werken voor de business unit Insurance. Om concurrerend te blijven moeten verzekeraars beter aan de wensen en behoeften van hun klanten tegemoetkomen en nieuwe producten sneller op de markt brengen. Binnen CGI bedienen we alle grote en kleine Nederlandse verzekeraars en helpen hen programma’s en processen in lijn te brengen met de eisen van deze tijd. We werken nauw samen met onze klanten en bouwen aan ons imago van innovatieve partner. Onze expertises zijn: Data Driven Insurance, Dynamic Pricing, Cybersecurity en het moderniseren van IT systemen (IT Modernization). Met een team van gespecialiseerde consultants gaan we de uitdagingen in de huidige markt aan.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie?
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Giliam Oostema via giliam.oostema@cgi.com. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Skills

  • SAP ABAP

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.