DevOps Applicatie Engineer - Communications

Category: Development/Engineering
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1019-2998
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Heb jij (ruime) ervaring met applicatie ontwikkeling, testen en onderhoud en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom jij als ervaren engineer werken voor ons Agile DevOps team dat zich bezighoudt met business kritische applicaties?

Wat ga je doen?
Als ervaren DevOps Applicatie Engineer houd jij je bezig met het vertalen van stakeholder requirements (functionele en niet-functionele) naar functioneel/technisch ontwerp en naar test ontwerp. Jij ontwikkelt applicatie en test software (ontwerp, bouw en test). Daarnaast automatiseer je systeem- en integratietesten (voorbereiden, uitvoeren en beheer/onderhoud) en voer je applicatie onderhoud en support uit. Het oplossen van incidenten en waakdienst kan onderdeel zijn van de opdracht.

Wat breng je mee?
Je bent analytisch sterk en denkt in oplossingen. Ook ben je proactief en resultaat gedreven. Je hebt ruime ervaring met agile werken en werkomgeving. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast heb je:
• Ervaring met Java, SQL, Automatisch test scripting, System administratie (Unix/Linux);
• 3 tot 5 jaar ervaring in Java software development en ervaring met testen.
Het is een pré als je ook ervaring hebt met:
• Java Web Services, Soap or Rest, Perl, Relational database (MySQL), JMeter, Atlassian Jira (voor Agile board) en Confluence (wiki), Jenkins and Docker (voor build en deployment automatisering).

Waar kom je terecht?
Als ervaren DevOps Applicatie Engineer kom jij te werken in het marktsegment Communications dat zich richt op alle grote telecom en mediabedrijven in Nederland. We leven in een wereld vol informatie waarin alles en iedereen is verbonden. Technologische vooruitgang en veranderend consumentengedrag hebben de bedrijfsomgeving voor de telecomindustrie veranderd. Het tempo waarin dit verandert ligt hoog. Het bieden van toegang tot communicatienetwerken is niet meer genoeg.
Binnen onze sector helpen we telecombedrijven in hun transformatie naar leveranciers van (digitale) belevingen. Al ruim 20 jaar zijn we actief in de (tele)communicatie industrie waarin we samenwerken met toonaangevende bedrijven. Hierdoor kennen we de business én uitdagingen van telecom- en mediabedrijven en koppelen we dit aan onze IT-expertise. Samen met de andere professionals zet je in op service transities naar nieuwe diensten en werkwijzen (agile, lean), en netwerk transities (cloud based).

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Dynamic?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Frank Meijers (Director Consulting Delivery) via (06) 1398 8801 of frank.meijers@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.