Ervaren .NET/C# Ontwikkelaar - Oil & Gas

Category: Development/Engineering
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1019-3027
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij een all-round .NET Software Engineer die ons team komt ondersteunen bij het ontwikkelen van software platformen voor de Olie en Gas industrie?

Wat ga je doen?
Als ontwikkelaar ga jij werken in een software integratie- en ontwikkelteam.
Jouw skillset zet je in voor het integreren van twee commerciële software pakketten in een samengesteld en coherent framework/product. Binnen jouw team draag jij bij aan het ontwikkelen van procedures voor het managen van data exchange en data persistency tussen verschillende individuele databases en productcomponenten. Jij bouwt een framework dat is ontwikkeld in C#/.NET en maakt maximaal gebruik van de SDK/API's van de individuele software pakketten. Jij werkt mee aan het uitvoeren van het werkprogramma (backlog)van jouw team. Als onderdeel van een divers SCRUM team ga jij relaties aan met zowel externe stakeholders als domein experts.

Wat breng je mee?
Jij bent een effectief en enthousiast persoon. Jij schrikt niet van een complexe en omvangrijke code base en bent in staat meerdere SDK's te gebruiken bij het bouwen van robuuste software componenten. Daarnaast heb jij:
• Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van complexe en robuuste software;
• Ervaring met Net Framework en OO programming, C#/C++, Java, XML, SQL, Windows, Linux en .Net;
• Affiniteit met database technologie (MS SQL Server, MongoDB);
• GUI development frameworks (WPF, WinForms, HTML5);
• Software development methodologies (o.a. Agile/SCRUM, ATDD);
• Ervaring met het gebruik en ontwikkelen van toolsets(o.a. VSTS, GIT, TeamCity).

Waar kom je terecht?
Als .NET/C# Ontwikkelaar ga je werken binnen de unit Oil & Gas voor een van onze klanten, een internationaal olie en gas bedrijf. De uitdagingen voor bedrijven in de olie- en gas industrie zijn groter dan ooit. De vraag naar energie blijft stijgen, er is (geo)politieke onzekerheid, reserves zijn moeilijker te ontginnen en de handelsprijzen fluctueren. Voor olie- en gasbedrijven is het daarom essentieel om meer te produceren uit de aanwezige reserves, hun installaties optimaal te benutten en de retail business winstgevend te houden. CGI helpt ze om dit te managen.
Samen met meer dan 2.000 Oil & Gas collega’s werk je in toegewijde teams. Of het nu gaat om het verbeteren van de productiviteit van olie- of gasvelden, installaties en raffinaderijen, of om het efficiënt en duurzaam exploiteren van distributienetwerken en het bedienen van klanten. CGI is actief in 40 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië. Jij wordt ingezet in een divers team waar jij werkt aan het bouwen van complexe software voor het modelleren en presenteren van aardlagen. De software is een cruciaal hulpmiddel in het uiteindelijk vinden en winnen van olie en gas.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Dynamic?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Bel of mail Ramon Bouter (Director Consulting Services) via +31 (0)6 8325 7675 of via Ramon.Bouter@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Voor meer informatie over CGI, bezoek onze website: www.cginederland.nl