Build Engineer - Oil & Gas

Category: Development/Engineering
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1019-3048
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Build Engineer? Wil jij aan de slag bij een innovatie leverancier die zijn kennis uit de Oil & Gas industrie over de hele wereld samen brengt?

Wat ga je doen?
Als Build en Configuration Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van een betrouwbaar build omgeving aan de hand van industriestandaard tools. Deze omgeving zal op verschillende hardware en software platformen tegelijk moeten draaien. Je anticipeert de benodigdheden van de klant en probeert proactief potentiële problemen op te lossen. Je zult ook steeds nieuwe en slimme manieren zoeken om het proces sneller en efficiënter te laten lopen. Je krijgt te maken met verschillende technische omgevingen, inclusief maar niet beperkt tot Petroleum Geo Sciences, en IT.

Wat breng je mee?
Jij bent resultaatgericht en communicatief vaardig. Ook op afstand weet jij effectief te werken en te communiceren. Daarnaast heb jij ervaring met agile- en scrum-methodologie. Jij hebt:
• Bachelor of Masters met een focus op technology/communicatie, en/of gelijkwaardig enterprise ervaring;
• Minimaal 3 jaar ervaring met software configuratie management (SCM);
• Continuous integration and integration automation experience;
• Expert-level vaardigheden in market-standard scripting talen (Bash, KSH, Python, JavaScript, Perl etc.);
• Minimaal 2 jaar SCM ervaring met VSTS (TFS) en/of Git;
• Ervaring met build automatisering en release management tools zoals Electric Flow, vNext, of Jenkins.

Waar kom je terecht?
Je gaat werken in het Seismic Processing Support team binnen de Oil & Gas unit. CGI is de innovatie leverancier die kennis uit de olie- en gasindustrie over de hele wereld samen brengt. Met onze aandachtsgebieden: IT Modernisatie, Cyber Security, Big Data Analytics, helpen wij onze klanten in de Oil en Gas markt met hun strategie voor een digitale toekomst.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Global?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Bel of mail Faisel Kioe A Sen (Director Consulting Services) via (06) 2393 1438 of faisel.kioe.a.sen@cgi.com.
Meer informatie over de vacature en/of sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.