Primary tabs

  Junior MES Consultant - Manufacturing Center of Excellence

  Category: Development/Engineering
  Plaats: Arnhem, Gelderland, Nederland
  Position ID: J1020-0389
  Type dienstverband: Full Time

  Position Description

  Wil jij betrokken zijn bij innovatieve projecten binnen het Manufacturing domein en klanten ondersteunen bij de complete automatisering van hun productielijnen?

  Wat ga je doen?
  Als MES Consultant werk je, meestal in teamverband, samen met ruim 80 manufacturing IT collega's uit Nederland aan uitdagende projecten. Dat kan zowel op onze vestigingen zijn als op locatie bij de klant. Je levert een belangrijke bijdrage aan innovatieve projecten en houd je bezig met de complete automatisering van productielijnen. Je denkt mee met onze klanten en bent betrokken bij het hele ontwikkelproces. Van het verzamelen van requirements tot het ontwikkelen/implementeren, testen en ondersteunen van de systemen wereldwijd. Door de diversiteit aan klanten en projecten is er alle ruimte om je te ontwikkelen op technisch, functioneel en persoonlijk vlak.

  Wat breng je mee?
  Je bent sociaal, communicatief sterk en werkt graag met anderen samen. Je bent klantgericht en behaalt graag resultaten samen met je team. Je weet dat de wereld van de IT niet stilstaat en wil jezelf blijven ontwikkelen. Daarnaast heb je:
  • Een afgeronde HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld informatica of industrie gerelateerde opleiding met sterke IT component;
  • Kennis en/of enige ervaring met .Net, MS SQL en infrastructuur.

  Waar kom je terecht?
  Als MES Consultant kom je te werken voor het Manufacturing – Center of Excellence. Ons CoE is gepassioneerd in het realiseren van sustainable manufacturing optimalisatie. Wij worden door onze klanten gezien als de partner en expert of choice voor het bereiken van hun strategische doelstellingen. Dit doen wij door het realiseren van veilige en duurzame verbeteringen en soplossingen in het manufacturing domein. Als CoE zijn wij de gesprekspartner voor COO’s, Site management teams IT/OT managers en continuous improvement managers maar ook van de werkvloer om samen succesvol te zijn.

  Ons aanbod?
  Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

  Are you ready to Be part of our story?

  Interesse?
  Solliciteer dan direct! Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Goos Kant (Director Consulting Services) via 06 2230 6576 of via goos.kant@cgi.com
  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Seren Taylan (Recruitment Business Partner) via (088) 564 0000 of via seren.taylan@cgi.com

  Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  What you can expect from us

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.