Primary tabs

  Technisch Applicatiebeheerder Linux & Windows - Infrastructure

  Category: Development/Engineering
  Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
  Position ID: J1020-1784
  Type dienstverband: Full Time

  Position Description

  Wil jij als beheerder een substantiele bijdrage leveren aan de kritieke infrastructuur van de Nederlandse samenleving? Ben je een teamspeler, ambitieus en een professional?

  Wat ga je doen?
  Als Technisch Applicatiebeheerder zorg jij ervoor dat de primaire systemen continue (7x24) beschikbaar zijn. Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken, registreren en (laten) oplossen van incidenten, service verzoeken en wijzigingen voor de ondersteunde systemen. Je stuurt op, en werkt aan een hoge beschikbaarheid en de gegarandeerde continuïteit van de applicaties onder jouw beheer. Daarvoor richt je de beheer procedures in en pas je deze aan de veranderende situatie aan. Ook houd jij je bezig met het monitoren en analyseren van het gedrag van de systemen op de technische infrastructuur en doe je voorstellen voor en initieer en begeleid je de verbetering daarvan. Ook het beoordelen en analyseren van risico’s en impact van wijzigingen in de dienstverlening bij bestaande en nieuwe applicaties behoort tot jouw takenpakket. Tot slot zal jij meedraaien binnen diverse interessante projecten.

  Wat breng je mee?
  Je hebt de nodige kennis en ervaring met het beheren van complexe systemen binnen de Linux omgeving. Daarnaast ben jij analytisch en communicatief sterk. Je bent vertrouwd met technologieën en vindt het leuk om in diverse projecten mee te draaien. Je werk effectief samen met anderen om het benodigde resultaat te halen. Daarbij heb jij;

  • Een afgeronde HBO opleiding richting ICT management en beheer of gelijkwaardige praktijk ervaring;
  • Ervaring met technisch- en applicatiebeheer binnen complexe Linux omgevingen en bij voorkeur met RHEL 5.x / 6.x, VMware, JBOSS, Solaris 10/11 en Windows omgevingen;
  • Ervaring met SUN en HP hardware;
  • Kennis van (netwerk-)monitoringtools;
  • Kennis van gebruikte open source software zoals openSSH en openLDAP;
  • Je bezit de nodige en relevante certificeringen.

  Waar kom je terecht?
  CGI helpt Nederland voorop te gaan in de concurrentiestrijd en in te spelen op de gedigitaliseerde samenleving waarbij iedereen en alles ‘connected’ is. Waar mensen snel en veilig kunnen reizen en transport en logistiek (kosten-)efficiënt en betrouwbaar zijn geregeld. Duurzaam en rekening houdend met onze begrensde infrastructuur en over alle modaliteiten heen: de weg, het water, het spoor en in de lucht. Dit is mogelijk door verregaande samenwerking met klanten, partners en kennisinstituten. CGI helpt logistieke bedrijven in hun transformatie naar een digitale onderneming en het uitwerken van een digitale strategie. We ondersteunen klanten ook bij het praktisch realiseren van hun digitale ambities, evenals bij het (veilig) toepassen, aanpassen en beheren daarvan. CGI is voorloper op gebied van legacy migration, advanced data analytics, cybersecurity en – misschien wel nergens zo belangrijk als in de logistiek – Internet-of-Things, Physical Internet en diverse andere emerging technologies.

  Wij willen het beste uit jou halen
  Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Are you ready to Be part of our story?

  Meer informatie
  Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Tiziano Quintarelli (Director Consulting Services) via +31 6 22528845 of via tiziano.quintarelli@cgi.com.
  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 0000 of via saira.khan@cgi.com.

  Benieuwd naar onze Vital Civil Infrastructures expertise? Kijk dan snel op https://www.cginederland.nl/nl/verkeer-en-vervoer.

  Voor meer informatie over CGI, bezoek onze website: www.cginederland.nl.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.