Primary tabs

  Windows Beheerder - Infrastructure

  Category: Development/Engineering
  Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
  Position ID: J1020-1786
  Type dienstverband: Full Time

  Position Description

  Wil jij als beheerder een substantiële bijdrage leveren aan de kritieke infrastructuur van de Nederlandse samenleving? Ben je een teamspeler, ambitieus en professioneel?

  Wat ga je doen?
  Als Windows Beheerder zorg jij ervoor dat de Windows Servers die jij beheert continue (7x24) beschikbaar zijn. Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken, registreren en oplossen van incidenten, service verzoeken, configuratie wijzigingen en probleemoplossingen voor de ondersteunde systemen. Je stuurt op, en werkt aan een hoge beschikbaarheid en de gegarandeerde continuïteit van alle servers onder jouw beheer. Daarvoor richt je de beheerprocedures in en past deze aan een veranderende situatie aan waar nodig. Je monitort en analyseert pro-actief de performance en het gedrag van servers. Waar nodig pas je configuraties aan of doe je voorstellen aan de betrokken applicatiebeheerders om de capaciteit van de beschikbare server voor de betrokken applicatie optimaal in te zetten. Je voert gecontroleerd en planmatig upgrades naar nieuwere versies of onderdelen van het OS en de daarmee samenhangende platformsoftware uit. Een belangrijk onderdeel hiervan is het zeker stellen dat het juiste beveiligingsniveau gehandhaafd blijft. Ook het beoordelen en analyseren van risico’s en impact van wijzigingen in de dienstverlening bij bestaande en nieuwe applicaties behoort tot jouw takenpakket. Tot slot zal jij meedraaien binnen diverse interessante projecten.

  Wat breng je mee?
  Je hebt de nodige kennis en ervaring met het beheren van zowel fysieke als gevirtualiseerde Windows omgevingen. Daarnaast ben jij analytisch en communicatief sterk. Je bent vertrouwd met de verschillende met Windows samenhangende technologieën en vindt het leuk om in diverse projecten mee te draaien. Je werkt effectief samen met anderen om het benodigde resultaat te halen. Daarbij heb jij;
  • Een afgeronde HBO opleiding richting ICT management en beheer of gelijkwaardige praktijk ervaring;
  • Ervaring met het technisch beheer van Windows;
  • Ervaring met SUN en HP hardware;
  • Kennis van relevante Microsoft beheer software;
  • Je bezit de nodige en relevante Microsoft certificeringen.

  Waar kom je terecht?
  CGI helpt Nederland voorop te gaan in de concurrentiestrijd en in te spelen op de gedigitaliseerde samenleving waarbij iedereen en alles ‘connected’ is. Waar mensen snel en veilig kunnen reizen en transport en logistiek (kosten-)efficiënt en betrouwbaar zijn geregeld. Duurzaam en rekening houdend met onze begrensde infrastructuur en over alle modaliteiten heen: de weg, het water, het spoor en in de lucht. Dit is mogelijk door verregaande samenwerking met klanten, partners en kennisinstituten. CGI helpt logistieke bedrijven in hun transformatie naar een digitale onderneming en het uitwerken van een digitale strategie. We ondersteunen klanten ook bij het praktisch realiseren van hun digitale ambities, evenals bij het (veilig) toepassen, aanpassen en beheren daarvan. CGI is voorloper op gebied van legacy migration, advanced data analytics, cybersecurity en – misschien wel nergens zo belangrijk als in de logistiek – Internet-of-Things, Physical Internet en diverse andere emerging technologies.

  Wij willen het beste uit jou halen
  Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Are you ready to Be part of our story?

  Meer informatie
  Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Tiziano Quintarelli (Director Consulting Services) via (06) 2252 8845 of via tiziano.quintarelli@cgi.com.
  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 0000 of via saira.khan@cgi.com.

  Benieuwd naar onze Vital Civil Infrastructures expertise? Kijk dan snel op https://www.cginederland.nl/nl/verkeer-en-vervoer.

  Voor meer informatie over CGI, bezoek onze website: www.cginederland.nl.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.