Business Consultant Elektronische Toegangsdiensten (eTD)

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Plaats: Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1117-1331
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij een autoriteit op het gebied van federatieve identificatie en sta je op het punt een volgende stap te zetten in je carrière?

Wat ga je doen
Als Business Consultant Elektronische Toegangsdiensten ben jij een kennisleider die begrijpt dat het doel is om te komen tot het inrichten en implementeren van CGI’s eTD oplossingen en producten bij onze klanten. Jij achterhaalt de wensen en eisen van klanten, de trends in de markt en vertaalt deze naar specificaties die je samen met het development team realiseert. Jij communiceert met belanghebbenden en adviseert deze over de gevolgen van hun eisen en wensen. Hierbij maak jij gebruik van use cases en user stories. Jij bent in staat met klanten te schakelen op meerdere niveaus, zowel vanuit technisch als vanuit een business perspectief. Jouw brede kennis op het gebied van federatieve identificatie maakt jou een autoriteit op de markt. Jij weet deze kennis over te dragen door overtuigende presentaties te geven bij een klant.

Wat breng je mee
Je bent van nature nieuwsgierig en volgt ontwikkelingen op de voet. Je bent communicatief sterk en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Jij gaat op je doel af en behaalt graag resultaat samen met je team. Ook heb jij:
• Een relevante HBO of WO opleiding (Informatica, Informatiekunde of Bedrijfskundige richting)
• Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een ICT;
• Specifieke interesse in digitale identiteit en kan de ontwikkelingen op technisch, politiek, economisch en juridisch gebied goed volgen;
• Ervaring in het opstellen van use cases en user stories;
• Ervaring in de overheidsmarkt is een pré;

Waar kom je terecht
Als Business Consultant eTD kom je te werken binnen de sector Overheid. CGI loopt, samen met haar technology partner Connectis, in Nederland en Europa voorop bij initiatieven zoals BYOID, eIDAS en eHerkenning. Wij spelen een doorslaggevende rol in deze ontwikkelingen. De wereld om ons heen verandert in snel tempo. We zien dat technologie een steeds belangrijkere rol speelt in onze samenleving. CGI bouwt innovatieve oplossingen voor deze veranderende wereld. Met ons BYOID/eTD team bouwen we aan slimme oplossingen voor elektronische toegang in de gezondheidszorg, overheidsportalen, bank- verzekering- en pensioenvoorzieningen en Europees berichtenverkeer.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op Mark Hartman via (088) 564 00 00 of mail Mark Hartman (Director Consulting Services, verantwoordelijk voor BYOID/eTD) m.hartman@cgi.com of Paul La Bree (Subject Matter Expert BYOID/eTD) paul.la.bree@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Business Consultant Elektronische Toegangsdiensten
Are you ready to be part of something amazing ? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.