Technical Consultant Electronische Toegangsdiensten (eTD)

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Plaats: Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1117-1336
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil jij onderdeel worden van ons BYOID/eTD team en meebouwen aan slimme oplossingen voor elektronische toegang in de gezondheidszorg, overheidsportalen, bank- verzekering- en pensioenvoorzieningen en Europees berichtenverkeer?

Wat ga je doen
Als Technical Consultant Elektronische Toegangsdiensten heb je direct contact met de belangrijkste technische medewerkers van onze klanten en fungeer jij als de ogen en oren van ons BYOID/eTD team. Je speelt een belangrijke rol in het bedienen van nieuwe en bestaande klanten met frequente ‘on-site’ klantbezoeken in Nederland en Europa. Daarnaast zorg je ervoor dat de CGI’s eTD oplossingen en producten worden geconfigureerd om de overeengekomen functionaliteit te leveren en om verbonden te zijn met alle bron- en doeltoepassingen die binnen het bereik vallen. Je bent vooral betrokken bij connectiviteits- en configuratie-, test- en go-live-fases van onze projecten.

Wat breng je mee
Je hebt brede technische kennis op het gebied van federatieve identificatie. Je bent een volwaardige gesprekspartner bij onze klanten als het gaat om het inrichten en implementeren van CGI’s eTD oplossingen en producten. Je bent communicatief sterk en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Ook heb jij:
• Relevante HBO of WO opleiding (Informatica, of Informatiekundige richting)
• Minimaal 2 jaar werkervaring met IAM, IDM en IAG;
• Specifieke interesse in digitale identiteit en kan de ontwikkelingen op technisch gebied goed volgen;
• Kennis en ervaring met SOAP, XML, REST, SQL en LDAP;
• Affiniteit met protocollen zoals SAML en OAUTh;
• Bekendheid met Java ontwikkeling en scripting talen zoals Python en Ansible strekt tot voorkeur.

Waar kom je terecht
Als Business Consultant eTD kom je te werken binnen de sector Overheid. CGI loopt, samen met haar technology partner Connectis, in Nederland en Europa voorop bij initiatieven zoals BYOID, eIDAS en eHerkenning. Wij spelen een doorslaggevende rol in deze ontwikkelingen. De wereld om ons heen verandert in snel tempo. We zien dat technologie een steeds belangrijkere rol speelt in onze samenleving. CGI bouwt innovatieve oplossingen voor deze veranderende wereld. Met ons BYOID/eTD team bouwen we aan slimme oplossingen voor elektronische toegang in de gezondheidszorg, overheidsportalen, bank- verzekering- en pensioenvoorzieningen en Europees berichtenverkeer.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op Mark Hartman via (088) 564 00 00 of mail Mark Hartman (Director Consulting Services, verantwoordelijk voor BYOID/eTD) m.hartman@cgi.com of Paul La Bree (Subject Matter Expert BYOID/eTD) paul.la.bree@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Technical Consultant Elektronische Toegangsdiensten
Are you ready to be part of something dynamic ? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.