Agile Coach - Banking

Category: Project Management
Plaats: Utrecht, Utrecht, Nederland
Position ID: J1119-0008
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij een aanjager van verandering en weet jij hoe je mensen in beweging kan krijgen? Help jij organisaties op weg bij het zich eigen maken van de Agile manier van werken?

Wat ga je doen?
Als Agile Coach train en coach je medewerkers/ teams, help je bij het continu verbeteren van werkprocessen en geef je gevraagd en ongevraagd constructieve feedback. Hierbij zit je dicht op de teams en help je deze bij het prioriteren en structureren van hun werkzaamheden. Je daagt hen iedere dag opnieuw uit om het beste uit zichzelf te halen. Je organiseert reviews, retrospectives, stand-up meetings en sprint- en planningssessies. Jij bent dé adviseur voor het management voor wat betreft Agile leiderschap. Je begeleidt en faciliteert de transitie binnen CGI en onze klanten naar de Agile manier van werken.

Wat breng je mee?
Lean en agile werken zit in jouw DNA en scrum teams zijn voor jou geen onbekenden. Jouw kennis van ontwikkelingen en trends op het gebied van Lean, Agile werken en verandermanagement is up-to date en je weet dit door te vertalen naar jouw werkzaamheden. Je gaat op je doel af en behaalt graag resultaat samen met je team. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde HBO/ WO opleiding Informatica, Economie of vergelijkbaar;
• Aantoonbare affiniteit en minimaal 3 jaar praktische ervaring met Agile werken/coaching;
• Kennis van Agile, Scrum en/of Lean en bent in het bezit van de bijbehorende   certificeringen;
• Inhoudelijke bancaire businesskennis en –ervaring of anderzijds relevante IT kennis;
• Aantoonbare ervaring op het gebied van training, coaching en verandermanagement.

Waar kom je terecht?
Als Agile Coach kom je te werken voor de business unit Banking binnen onze sector Banking & Insurance. CGI speelt een vooraanstaande rol bij de veranderingen in de financiële wereld. Wij werken voor en met ruim 2.500 financiële instellingen op honderden locaties wereldwijd . Daardoor begrijpen wij de uitdagingen in deze markt. In veel gevallen bouwen wij met onze klanten aan de bank en verzekeraar van de toekomst. Wij helpen hen bij transformaties en het realiseren van groei en winstgevendheid. Daarbij maken wij gebruik van een breed portfolio services en oplossingen. Betere klantbediening, ondersteuning bij nieuwe regelgeving en efficiënte inzet van informatietechnologie zijn belangrijke thema’s. Tevens helpen wij financiële instellingen en hun klanten zich te beschermen tegen de bedreigingen die de digitalisering met zich meebrengt.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to be part of something dynamic

Meer informatie?
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Mirella van der Vlist via +31 (0)6 1320 0704 of mirella.van.der.vlist@cgi.com. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.