Pega Consultant - Banking

Category: Development/Engineering
Plaats: Utrecht, Utrecht, Nederland
Position ID: J1119-0011
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil je werken op het snijvlak van business en IT binnen de bancaire sector? Heb je ervaring met PEGA en ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière?

Wat ga je doen?
Als PEGA consultant ben je betrokken bij het leveren van uitdagende PEGA-oplossingen. Je werkzaamheden bestrijken een breed terrein en zijn zeer afwisselend. Van het zelf coderen tot actieve betrokkenheid in de delivery pipeline, het beheer, het geautomatiseerd implementeren en het draaien/ondersteunen van de software in de productieomgeving. Daarnaast werk je met Continuous Delivery, test- en gedrag gedreven ontwikkeling, test automatisering en ‘software delivery measurement’, om het team en het proces steeds te verbeteren. Als lid van het DevOps-team ben je verantwoordelijk voor het veranderen en het uitvoeren van de geleverde IT-oplossingen. Je houdt hierbij rekening met de operationele aspecten zoals onderhoud, stabiliteit en met de beveiligingseisen.

Wat breng je mee?
Je bent een allrounder binnen het DevOps team. Je bent sociaal en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je durft de verantwoordelijkheid te nemen voor het volledige software-ontwikkelingsproces. Daadkrachtig, doortastend, met de drive om continu te verbeteren. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde HBO of WO opleiding met een sterke IT component;
• Minimaal 4 jaar ervaring met het ontwikkelen van PEGA Applicaties;
• Tenminste PEGA CSSA gecertificeerd;
• Ruime kennis van het PEGA Platform.

Waar kom je terecht?
Als PEGA consultant kom je te werken binnen onze sector Financial Services. CGI speelt een vooraanstaande rol bij de veranderingen in de financiële wereld. Wij werken voor en met ruim 2.500 financiële instellingen op honderden locaties wereldwijd . Daardoor begrijpen wij de uitdagingen in deze markt. In veel gevallen bouwen wij met onze klanten aan de bank en verzekeraar van de toekomst. Wij helpen hen bij transformaties en het realiseren van groei en winstgevendheid. Daarbij maken wij gebruik van een breed portfolio services en oplossingen. Betere klantbediening, ondersteuning bij nieuwe regelgeving en efficiënte inzet van informatietechnologie zijn belangrijke thema’s. Tevens helpen wij financiële instellingen en hun klanten zich te beschermen tegen de bedreigingen die de digitalisering met zich meebrengt.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie ?
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met gertjan.olden@cgi.com via +31 (0)6 4224 3637 Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.