Test Engineer - Publieke Veiligheid

Category: Testing/Quality Assurance
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1119-0016
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Test Engineer – Publieke Veiligheid
Ben jij altijd op zoek naar verbetering? Wil jij meebouwen aan een betere en snellere informatievoorziening voor de veiligheidssector binnen Nederland?

Wat ga je doen?
Als test engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van tests ter controle van nieuwe of bestaande automatiseringssystemen. Je gebruikt hierbij state-of-the-art test tools en werkt voornamelijk op een Agile wijze. Je zet jouw kennis van techniek en testen in binnen uitdagende projecten en bouwt mee aan een betere en snellere informatievoorziening voor de veiligheidssector binnen Nederland.

Wat breng je mee?
Je hebt een buitengewone interesse in de publieke veiligheidsmarkt. Je bent ondernemend, beschikt over een sterk analytisch vermogen en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Je gaat op je doel af en behaalt graag resultaat samen met je team. Je hebt ervaring met het opstellen Daarnaast heb je:

• Afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterke ICT component;
• Minimaal 3 jaar ervaring als test engineer en testautomatisering;
• Ervaring met CuCumber / Selenium;
• TMAP en ISTQB certificering;
• Ervaring in een DevOps team;
• En ervaring met tooling als Jira / Confluence / Jenkins.

Waar kom je terecht?
Als test engineer kom jij te werken voor de unit Politie die onderdeel vormt van de sector Overheid. De Politie is er altijd. Een klant die staat voor het beschermen van de democratie, het handhaven van de wet en gezag op straat. De Politie heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie werkt actief samen met burgers en partners. CGI is één van die partners en is zeer actief binnen de Politie op het gebied van Business Intelligence en burgerparticipatie. Jij neemt deel in uitdagende en interessante projecten. Samen kunnen wij Nederland een stuk veiliger maken door de succesvolle realisatie van projecten en vernieuwing van de veiligheidssituatie van ons land.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op Jeffrey Cras via +31 6 57313955 of jeffrey.cras@cgi.comVragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.