Director Consulting Services - Utilities

Category: Leadership and Management Roles
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1119-0047
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij een ondernemende leider met ervaring in de Utilities sector die het leuk vindt om uitgedaagd te worden? Kun jij met jouw expertise en netwerk de marktpositie van CGI verder ontwikkelen?

Wat ga je doen?
Als Director Consulting Services (DCS) heb je een leidende rol in business development activiteiten bij bestaande en nieuwe klanten en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van Utilities relaties. Je staat in voor de kwaliteit van geleverde diensten met als doel: excellente klanttevredenheid, halen van omzet en winstgevendheid targets en member tevredenheid.
Als DCS Utilities motiveer, stuur en help je jouw team met het creëren van commerciële mogelijkheden om deze om te zetten in additionele business. Hierbij worden eigen expertise, visie en industriekennis gedeeld met klanten en collega’s van CGI om deze op een hoger niveau te brengen.
Als leidinggevende van een team van 15-20 CGI members heeft de DCS de verantwoordelijkheid om een werkomgeving te creëren waar medewerkers zich kunnen ontwikkelen, betrokken voelen en die voldoende ruimte biedt voor ondernemerschap.

Wat breng je mee?
De rol van DCS is zeer divers en een schitterende uitdaging voor de ICT professional die toe is aan een verbreding in haar /zijn werk. Om succesvol te kunnen zijn in deze rol, herken jij je in het volgende:
• Minimaal 3-5 jaar ervaring als manager;
• Utilities ervaring en een goed netwerk binnen deze sector;
• Gedreven, frisse ideeën, creatief, durft uit te dagen en vindt het prettig uitgedaagd te
worden;
• Ervaring met business development, sales en delivery;
• Ervaring met contracten en financieel management;
• Ervaring met leidinggeven aan en coachen van teams van 10-20 medewerkers;
• Technische achtergrond of ervaring als consultant in een corporate organisatie;
• Communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk, zowel in het Nederlands als in het Engels;
• Afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur in een technische studierichting.

Waar kom je terecht?
De DCS Utilities rapporteert aan de Vice President Consulting Services en maakt onderdeel uit van het Management Team van de Utilities unit. Het MT van de unit wordt gevormd door de Vice President Consulting Services, de Director Consulting (Expert), en 4 Director Consulting Services.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Dynamic?

Meer informatie
Voor meer informatie over de inhoud van de vacature, bel of mail Bert Klaasen (Utilities Lead Nederland) via (06) 5205 7684 of bert.klaasen@cgi.com.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 0000 of recruitment.nl@cgi.com.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.