SAS Administrator - Logistics

Category: Analytics and Emerging Digital Technologies
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1119-0304
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil jij als SAS Administrator de digitale wereld van Smart Logistics verkennen? En als onderdeel van een professioneel team onze klanten helpen met (advanced) data analytics? Help jij onze klanten aan een goed functionerende SAS omgeving die in het geval van issues de impact van verstoringen zo laag mogelijk houdt?

Wat ga je doen?
Als SAS Administrator binnen de unit Smart Logistics krijg je de kans om je in de praktijk en in een dynamische omgeving verder te ontwikkelen en te specialiseren en stap voor stap inzicht krijgen in wat de technische vraagstukken zijn die logistieke dienstverleners bezighouden. Dit in samenwerking met een team van ervaren experts op het vlak van data analytics.
Binnen Smart Logistics zijn we voornamelijk bezig om klanten op weg te helpen in het uitstippelen van hun digitale pad. Daarbij is het neerzetten van een stevige technische basis van onmisbaar belang. Als jij het leuk vindt onze klanten verder te helpen in het uitbouwen en ontwikkelen van deze basis, dan zou dit je kans kunnen zijn!

Wat breng je mee?
Je hebt ervaring met (advanced) data analytics. Bijv. ETL, data modelleren en rapporteren, intern én aan stakeholders, je hebt een gezonde technische creativiteit en je vindt het leuk om onderdeel uit te maken van een ervaren Agile team.
Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO of WO opleiding met een sterke ICT component;
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met SAS (of vergelijkebare software);
• Kennis en ervaring met SAS 9.4 en of SAS Viya voor de onderdelen: SAS BI, SAS CI, SAS MOM en SAS RTDM;
• Ervaring met Agile/Scrum, DevOps en Continuous Delivery;
• Ervaring met ETL problematiek is een pré;
• Een gezonde ambitie.

Waar kom je terecht?
Als SAS Administrator kom je te werken voor onze sector Transport & Logistics. De wereld van mobiliteit en logistiek staat voor grootscheepse veranderingen. Denk bijvoorbeeld aan on-demand business modellen, vraagsturing, de impact van autonoom vervoer, de verdergaande urbanisatie en uitdagingen rondom home delivery.
Het is niet langer hetzelfde nét wat efficiënter doen; nieuwe concepten worden ontwikkeld waarbij slimme IT de enabler is. De toekomst van mobiliteit en logistiek begint vandaag.
CGI helpt Nederland voorop te gaan in de concurrentiestrijd en in te spelen op de gedigitaliseerde samenleving waarbij iedereen en alles ‘connected’ is. En waar mensen snel en veilig kunnen reizen en transport en logistiek (kosten-)efficiënt en betrouwbaar zijn geregeld. Duurzaam, rekening houdend met onze begrensde infrastructuur en over alle modaliteiten heen: de weg, het water, het spoor en in de lucht. CGI gelooft dat dit alleen mogelijk is wanneer wij vergaand samenwerken met klanten, partners en kennisinstituten (binnen en tussen de verschillende modaliteiten). CGI noemt dit Move Smarter!
Onze sector Transport & Logistics is een leuke en interessante omgeving om te werken door de diversiteit aan opdrachtgevers, de diversiteit aan opdrachten en de diversiteit aan expertise en members!

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Dynamic?

Meer informatie
Voor meer informatie over de inhoud van de vacature, neem contact op met Carl Bos (Director Consulting Services) via (06) 1344 3677 of via carl.bos@cgi.com of met Maarten van der Poel (Consultant Smart Logistics) via (06) 1035 6735 of maarten.vander.poel@cgi.com.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 5640 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.