Senior Compensation & Benefits Specialist - Corporate/HR

Category: Human Resources
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1119-0381
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Werk je graag in de IT en voel je je thuis in de wereld van Compensation & Benefits? CGI Nederland is op zoek naar een Compensation & Benefit Specialist voor een breed scala aan verantwoordelijkheden. Van het implementeren van wereldwijde compensatie programma's tot het analyseren van lokale trends en ontwikkelingen binnen ons personeelsbestand. Sleutelwoorden hierbij zijn retentie en aantrekkelijk werkgeverschap.
Ben jij energiek, kun je goed organiseren en heb je veel aandacht voor detail? Dan ben jij degene die we zoeken om ons team in Rotterdam te versterken.

Wat ga je doen?
Als onderdeel van het Human Resources-team rapporteer je rechtstreeks aan de Director Total Compensation. Je vervult een adviserende rol op het gebied van voornamelijk Compensation, waarbij stakeholder management een belangrijk onderdeel van je takenpakket is.

Wat breng je mee?
Je wordt een integraal onderdeel van het Nederlandse HR-team en bouwt effectief mee aan een sterke werkrelatie met het bredere CEE (Central & Eastern Europe) HR-team en het Global Total Compensation team.
• Je hebt een vakinhoudelijke opleiding of een vergelijkbare kwalificatie afgerond en hebt 4 tot 7 jaar ervaring op het gebied van Compensation & Benefits;
• Je hebt uitstekende analytische vaardigheden en het vermogen om grote hoeveelheden gegevens om te vormen voor besluitvorming, bijvoorbeeld voor het management;
• Je hebt een fundamenteel en actueel inzicht in de lokale wettelijke voorwaarden;
• Naast de nodige specialistische kennis heb je goede communicatieve vaardigheden op alle hiërarchische niveaus en alsook met externe providers;
• Je hebt er vertrouwen in dat je meerdere taken en/of projecten tegelijk op internationaal niveau kunt managen, je werkt met grote zorgvuldigheid, zelfs onder tijdsdruk en je werkt graag in een snel veranderende omgeving;
• Je spreekt vloeiend Nedderlands en Engels.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Dynamic?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Koert Kolk (Director Total Compensation CEE) via (06) 1254 9281 of via koert.kolk@cgi.com.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem contact op met recruiter Alex Lute via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.