Informatie Analist - Aviation

Category: Business Analysis (functional and technical)
Plaats: Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J1119-0824
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil jij graag werken aan complexe en prominente opdrachten voor onze klanten binnen het luchtvaart domein? Ben jij altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen?

Wat ga je doen?
Als Informatie Analist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van informatie en impact analyses. Jij bepaalt de meest geschikte oplossingsrichtingen en implementatiescenario’s die nodig zijn om de gewenste veranderingen door te voeren binnen de door architectuur gestelde kaders. Kortom, jij vervult een adviserende rol over de mogelijkheden en toepassingen van ICT. Deze adviezen stel jij op in de vorm van een Solution Advice en stem jij af met relevante stakeholders. De opdrachten vinden vaak plaats op locatie.

Wat breng je mee?
Je houdt van complexe uitdagingen in een dynamische omgeving en durft beslissingen te nemen. Je hebt een echte ‘can do’ mentaliteit en bent niet bang om buiten je comfort zone te treden. Ook ben jij goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen Aviation en heb jij de kennis van specifieke applicaties. Verder heb jij:
• Minimaal 3 jaar ervaring met het uitvoeren van Informatie Analyse;
• Ervaring in opstellen van functionele en technische requirements, IREB certificering heeft de voorkeur;
• Ervaring met het werken in een (scaled) agile of DevOps werkomgeving met cloud applicaties (Azure cloud);
• Ervaring in het werken met scrum teams;
• Ervaring in het modelleren met business process modelling en Enterprise Architect;
• Ervaring met Mobile Device & Application Management (MDM & MAM);
• Ervaring met het inrichten en beheren van een Mobile Device Management tool;
• Kennis van virtuele en gemanagede werkplekken;
• Aantoonbare ervaring met het inrichten en beheren van een (moderne) digitale werkplek en -omgeving;
• Kennis van en ervaring met het Microsoft Office 365 platform en de diverse applicaties.

Waar kom je terecht?
Je gaat als Informatie Analist werken binnen de sector T&L (Transport & Logistics) voor de Aviation unit. De digitalisering van onze klanten in het luchtvaart domein is ons werk. CGI helpt luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en luchtverkeersleiding succesvol te zijn, in team verband en zelfstandig. CGI bedenkt en realiseert slimme oplossingen voor bijvoorbeeld de digitale luchthaven, de reis van de passagier en het optimaliseren van het onderhoud van de vloot. Beveiligingsvraagstukken met Smart Camera’s en state of the art Security Operating Centers voor de Cybercrime zijn oplossingen waardoor de reizen van de klant van onze klanten veilig en comfortabel verlopen.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Dynamic?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Rik Glansbeek via rik.glansbeek@cgi.com of bel via 06 1535 60 06.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl