Technisch Applicatie Beheerder - Aviation

Category: Development/Engineering
Plaats: Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J1119-0831
Type dienstverband: Full Time

Position Description

CGI heeft de slagkracht en de grootte om zelfs de meest ambitieuze IT-carrières vorm te geven. Doordat wij een stabiele en groeiende organisatie zijn, kunnen wij je uitstekende kansen bieden om in een ondersteunende omgeving te werken aan projecten die daadwerkelijk impact hebben op onze wereld.

Wat ga je doen?
Als Technisch Applicatie Beheerder zorg je voor het continu beschikbaar zijn van applicaties. Jij houdt je bezig met het inrichten, monitoren, analyseren en verbeteren van de technische infrastructuur en procedures rondom de beheerde applicaties. Jij test de werking van de aangeboden wijzigingen en lost problemen en verstoringen op. Daarnaast analyseer jij ook de risico’s en impact van nieuwe applicaties of wijzigingen. Je zorgt daarbij altijd dat de systeemdocumentatie op orde is. Samen met de Product Owner en het team zorg jij voor de continuïteit van de business. Bijna altijd betreft het systemen die de primaire doelstellingen van een organisatie ondersteunen en deze systemen dienen daarom continu (7x24) beschikbaar te zijn. Jij draait dan ook mee in consignatiediensten.

Wat breng je mee?
Lean en agile werken zit in jouw DNA en je bent bekend met scrum teams. Jij bent een kei in het organiseren van je werk, je weet te plannen en te delegeren daar waar nodig is. Jij bent proactief en niet bang om buiten je comfort zone te treden. Ook heb jij:
• Een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een sterke ICT component;
• Minimaal 3 jaar ervaring met het uitvoeren van functioneel beheer en informatie analyse;
• Kennis van Aviation applicaties is een pré;
• Ervaring met functioneel testen, software ontwikkelen of als scrum master is een pré.

Waar kom je terecht?
Als Applicatie Beheerder kom je te werken voor de unit Aviation binnen de sector Transport & Logistics. De wereld wordt steeds intelligenter, waarbij mensen, apparaten en diensten van bedrijven allemaal met elkaar verbonden zijn. De digitalisering van onze klanten in het luchtvaart domein is ons werk. CGI helpt luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en luchtverkeersleiding succesvol te zijn, in team verband en zelfstandig. CGI bedenkt en realiseert slimme oplossingen voor bijvoorbeeld de digitale luchthaven, de reis van de passagier en het optimaliseren van het onderhoud van de vloot. Beveiligingsvraagstukken met Smart Camera’s en state-of-the-art Security Operating Centers voor de Cybercrime zijn oplossingen waardoor de reizen van de klant van onze klanten veilig en comfortabel verlopen.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Dynamic?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Rik Glansbeek via rik.glansbeek@cgi.com of bel via 06 1535 60 06.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl